Ugur sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 13:54

Teknosa şubesinden Kasko yaptırarak Bilicra marka akıllı saat aldım. Saatin şarj kablosu saati şarj etmemeye başladı. Teknosa'ya gittiğimde saati servise gönderdi. Servis saat kasko kapsamında gelmediği için 260 TL para istedi. Teknosa'yı aradığımda saatin tekrar şubeye gelmesi kasko evrakı düzenlenip kullanıcı tarafından kargoya verilir. Gönderilmesi gerektiğini söyledi. Ancak saati aldığımızda garanti veya kasko işlemlerin hepsinin sorumlusunun Teknosa olduğunu her türlü sıkıntı da cihazı bize teslim edilmesi gerektiğini söylediler ancak işin aslını ürünü aldıktan ya da servise işimiz düştüğünde öğrendik ki işin aslının öyle olmadığını

01 Ağustos 2023 19:29

Bilicra saatimiz Gulf Sigorta tarafından sigortalandı. Garanti servisinden şarj kablosu arızalı dendi tekrar Teknosa bayine geri geldi oradan alıp PTT kargoya verip Gulf sigortaya gönderdik. Gulf Sigorta Garanti servisin aksine saat tamir edilemez diyerek 1500 TL'ye aldığım saat için 900 TL iade verdi. Şu an aynı saat 2750 TL anlaşıldığı gibi Teknosa ve Gulf Sigorta tarafından kibarca kazıklandık. Gidip sıfır olsun sigortalı olsun diye Teknosa'dan saat almayın, Gulf sigortadan da sigorta yaptırmayın benim gibi kazıklanmayın. Aksini iddia ederlerse beni mahkemeye versinler. Her sosyal medyada yazacağım benim gibi mağdur olmasınlar.

14 Temmuz 2023 13:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Ugur
Ugur
14 Temmuz 2023 16:29
Teknosa Kasko Kapsamındaki Akıllı Saat Bilicra

Teknosa dan alışveriş yapma amacım hem kalite hem güvenilir hem de tek muhatabımın Teknosa olması ama beni Servis ile Kargo ile kasko şirketi ile muhatap etmeniz size yakışmıyor. Bahse konu saatim bayiniz tarafından kasko kapsamında tamir edilip tarafıma teslim edilmesini istiyorum. Aksi takdirde üzülerek şikayetvar.com'a ve sosyal medyaya sürekli uğradığım mağduriyeti yazacağım iyi günler

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Akıllı Saat Ve Haksız Mahkeme Süreci

Aydın
15 Mayıs 2025 18:17
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
26 Nisan 2025 12:21
Garanti Kapsamında Gönderilen Akıllı Saat İçin Haksız Ücret Talebi
Garanti Kapsamında Gönderilen Akıllı Saat İçin Haksız Ücret Talebi

Engin
23 Ekim 2023 19:48
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
11 Temmuz 2025 11:11
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Kapsamı Dışında Bırakılan Telefon Arızaları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Bahadır