Çağatay sonuçtan çok memnun

Teka Bulaşık Makinesi Kendiliğinden Program Atlayıp Yıkama Yapmıyor

30 Ocak 2024 17:57
Çağatay'ın Teşekkür Mesajı
“İletişime geçildi teşekkürler”

Teka marka Dw605s model bulaşık makinesi çalışırken birden program atlayıp bardak ayarında takılı kalıyor ve çalışmaya devam etmiyor. Bu sebeple servis çağırdık içindeki bir parça değişti yalnız sorun hiç düzelmedi. Aynı sorun tekrarlayınca servis çözüm üretemedi. Kendi araştırmalarımla Youtube.com da içinde su biriktiği zaman böyle olduğunu öğrendim. Makineyi eğip içindeki suyu boşalttım makine ayakları hafif eğimli durduğu zaman hiç sıkıntısız çalışıyordu yalnız sona doğru biriken bütün suyu eve veriyordu. Şimdi ayakları tekrar ayarlayıp makineyi çalıştırdığımda ilkinde sıkıntısız çalıştı yalnız ikinci seferde yine aynı sorun. Sanırım her yıkama sonrası kendi imkanlarınızla makineyi eğip içindeki suyu kendiniz boşaltacaksınız ya da ayaklarını eğimli ayarlayıp her seferinde halinizin ıslanmasını göze alacaksınız. Gerçekten bu Teka beni çok yordu. Yetkililerden sorunuma acil çözüm üretmelerini istiyorum.

30 Ocak 2024 17:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)
30 Nisan 2024 12:31

İletişime geçildi teşekkürler

Berna

Çok teşekkür ederim. Bizim makinenin kazanı delinmiş, çok da az kullanıldı ama şans demek ki. Umarım sizinki uzun yıllar sıkıntısız çalışır. İyi günler dilerim.

Berna

Merhaba, ben de cihazımda aynı sorunu yaşıyorum. Servis hangi parça değişimini yaptı? Sonrasında sorununuzu çözebildiler mi acaba? Geri dönüş yapabilirseniz çok memnun olurum.

Çağatay

Evet şu an sıkıntısız çalışıyor. İçindeki bir parçada çatlak varmış onu değiştirdiler. Adını hatırlamıyorum maalesef. Su terazisi gibi bir şeydi sanki.

Saliha sonuçtan çok memnun

Saliha
09 Ekim 2024 10:29
"Zübeyde Hanıma süreci hızlıca takip edip servis yönlendirdiği için, Emek servisten gelen saygılı, anlayışlı ve arkadaşın sorunumuzu çözdüğü için teşekkür ederiz."
Beyza sonuçtan çok memnun

Beyza
22 Kasım 2023 10:04
"Zübeyde Hanım bilgilendirmesi den ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim"
Teka Kategorileri