Tulin sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Çaycı Kapağı Sorunu

18 Eylül 2024 10:47

Ben Tefal'den X Large bir çaycı aldım. Çaycımdan çok memnunum, çalışmasında hiçbir problem yok. Ancak üzerindeki kapağında problem var. Kapak kapandığında çay dökmeye kalktığımız zaman açılıyor. Ürünün değiştirilmesini istiyorum.

01 Ekim 2024 19:03

Merhaba size yazmıştım Tefal çaycı kapağında problem var diye ama cevap alamadım faturasını da yolladım neden bir çözüme ulaşmadı anlayamadım Tefal XL çaycı aldım çay doldururken kapağı düşüyor değişim talep ediyorum fatura dediniz onu da ekledim ama yine cevap yok

Ek
18 Eylül 2024 13:38 (Şikayetten 2 saat sonra)

19 Eylül 2024 15:54

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

21 Eylül 2024 16:06
Tefal Çaycı Kapağı Sorunu

Merhabalar Siparişimin faturası istenmişti faturasını yolluyorum değişim talep etmiştim

21 Eylül 2024 16:07

Faksla yollama olanağı bulunmadığı için Buradan gönderiyorum Umarım gereği yapılır

27 Eylül 2024 12:29

Merhabalar Aldığım ürün hala çözüme ulaşmadı faturasını da yolladım ama bana bir dönüş olmadı Dün aradığımda değerlendirme yapılıyor dendi neyin değerlendirmesi Bunu anlayamadım

Tefal Çay Makinesi Kapağı Sorunu: Yedek Parça Bulunamıyor

Ridvan
25 Kasım 2024 11:48
Tefal Çay Makinesi Kapağı Sorunu: Yedek Parça Bulunamıyor

Mümin
15 Kasım 2024 17:24
Tefal Çaycıda Kalitesiz Plastik Sorunu
Tefal Çaycıda Kalitesiz Plastik Sorunu
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
18 Şubat 2024 13:23