Burak sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo Yanlış Teslimat Ve Kayıp Paket Sorunu

Sürat Kargo Yanlış Teslimat Ve Kayıp Paket Sorunu
21 Eylül 2024 23:36

14317742129571 takip numaralı kargomu gün içinde gönderi takip numarasından sorgulama yaptığımda, kargomun bana teslim edilmediği halde teslim edildiği ibaresini görmem üzerine Sürat Kargo Şaşmaz şubesine gittim. Şubeye kargomun durumunu sormam üzerine, sabah birisinin şubeye gelip teslim aldığını belirttiler. Teslim alan kişiye teslimat kodu veya kimlik belgesi gibi hiçbir bilgi sorulmadan, alan kişinin isim soy ismimi söylemesi üzerine teslim etmişlerdir.

Üstelik ben şubeden teslim değil, adrese teslim diye belirtmiştim. Kargomun içinde en az 50 bin tl değerinde olan oyun bilgisayarı yer almaktaydı. Şube sorumluluğu kabul etmeyip, teslimat kodunun önemli olmadığını, kargoyu istedikleri gibi teslim edebileceklerini söyleyip bize çirkin bir üslupla yaklaşmıştır. Üstüne bu olayda bizim de parmağımızın olabileceğini ima edip bize dolandırıcı muamelesi yapmıştır.

Daha sonra Sürat Kargo müşteri hizmetlerini de arayıp şikayetimi belirtmek istediğimde, kargomun henüz teslim edilmediğini, kargonun şubede olup pazartesi günü teslimatının yapılacağını belirttiler. Sisteme teslim edildi diye yanlış girdiklerini söylediler. Pazartesi gününü bekleyip güncel durum hakkında buradan tekrar yazacağım.

Burak
Burak
24 Eylül 2024 14:17

Sürat Kargo Şaşmaz şubeyi tekrar aradığımızda kargonun şubede olmadığını belirtip, istediğimiz yere şikayette bulunabileceğimizi söyleyip başından savmıştır, gerekli adli işlemler başlatılacaktır

20 Temmuz 2023 01:14

11 Ağustos 2025 19:49
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 12:53
Kargo Dağıtımında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı