Yasin sonuçtan çok memnun

18 Ocak 2024 11:51
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Kargonun çalınmış olması pek hoş bir durum değil kaç gündür bir ana kart bekliyordum ve son durum kargonun bulunamamış olması ile cevaplandı tazmin işlemleri başlattılar umarım kısa sürede zararım karşılanır süreçle ilgili yalçın beye teşekkür ederim destek sağladığı için son aramayı yapan arkadaşa da teşekkürler.”

Sürat Kargo'daki ürünüm gelmedi. İki gündür Trabzon aktarmada bekliyor ve planlanan teslim tarihi ayın 18'i, yani bugün olarak gözüküyor. Polatlı şubesini aradım fakat kargonun Trabzon aktarmada olduğu söylendi. Daha sonra Trabzon aktarmayı aradım; ancak orada Ankara'nın kargosunun olmadığı belirtildi. Ürünün aciliyeti var, lütfen bana bilgi verin. Nerede bu kargo?

18 Ocak 2024 12:30 (Şikayetten 38 dakika sonra)
18 Ocak 2024 15:04

Geri dönüşünüz için teşekkürler.

18 Ocak 2024 15:05

Ürün budur.

18 Ocak 2024 17:36

Var mı herhangi bir haber?

19 Ocak 2024 00:45

Durum hala aynı Trabzon aktarmada gözüküyor hala N11 resmindeki takip numarası

19 Ocak 2024 14:35

Geri Döndüğünüz için teşekkürler yalçın bey iyi haberlerinizi bekliyor olacağım arkadaşımın da benimle aynı satıcıdan almıştı ürünü onunki teslim edildi dediğine göre kargo şeffaf mış ve sol alt tarafında 450 yazısı belli oluyormuş tabi onun kargosu öyleymiş benimki nasıl bilmiyorum umarım kısa sürede bulunur.

20 Ocak 2024 15:30

Herhangi bir gelişme var mı?

22 Ocak 2024 11:00

Sürat Kargo Adrese Teslimat Yapmıyor
Cansever sonuçtan çok memnun

Cansever
06 Nisan 2024 10:51
"İlginiz için teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz. Sorunum giderildi ve çözüm üretildi. Sürat Kargo çözüm temsilcine çalışma hayatında başarılar dilerim."
Celalettin. sonuçtan hiç memnun değil

Celalettin.
07 Temmuz 2023 17:44