Soylu AVM Esenler Şubesi İade

Soylu AVM Esenler Şubesi İade
Muharrem
07 Eylül 2023 14:51

Soylu AVM Esenler şubesinden şikayetçiyim. Nişanlımla birlikte 2 adet notebook bilgisayar almak için başvurduk taksit seçenekleri ayarlandı derken fiyatı yüksek olduğu için kefil isteneceği söylendi. Bizde 12.000₺ (8.000₺ nişanlım adına, 4.000₺ kendi adıma) nakit peşinat ödedik. Bize nakit ödersek eğer iade ya da iptal işleminde peşinatın nakit olarak verileceği söylendi. Bilgisayara acil ihtiyacım olduğunu söyledim ve 1-2 gün içerisinde onay işlemlerinin tamamlanacağı adresimize birilerinin gelip kontrol edeceği söylendi. 3-4 gün boyunca ne aradılar ne de kapımıza geldiler. Bizde şubeye gidip işlemimizi iptal ettik ve en başında peşinatı nakit vereceklerini söyleselerde 3 gün sonra banka hesabına yatacağı söylendi. Aradan 1 hafta geçti ve hâlâ hesaplarımıza para transferi yapılmadı. Öncelikle alo 120 ile görüşüp daha sonrasında hiç bekletmeden dava açacağım. Ne telefonumuza bakıyorlar ne de mesajlarımıza sağlıklı dönüş yapıyorlar.

07 Eylül 2023 18:16 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba değerli müşterimiz, şikayetinize istinaden sizi aradık ama üzülerek belirtmeliyim ki ulaşamadık. Gün içinde tekrar arayacağız. Dilerseniz 02126451645 üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz .

Ayten sonuçtan hiç memnun değil

İphone 16 İçin Ödediğim 13.000 TL İade Edilmiyor Sözleşme De Verilmedi

20 Ağustos 2025 15:25