Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 09:24

Şok marketten 2 gün önce Badi piliç marka 2 paket tavuk ciğerini alıp, kasada ödemeye gittiğimde paket içinde yeşil-siyah renkte bir şeyler gördüm ve kasadaki görevliye gösterdim. Görevli ise " Korkulacak bir şey olmadığını, üretim yapan firmanın paketlere ıspanak koyduğunu, son tüketim tarihinin yeni olduğunu, bunun önemli bir şey olmadığını"söyledi. İkna olup eve götürdüm ama eve gittiğimde bunların ıspanak değil, yeşil renkte tavuk yüreği olduğunu gördüm. Paketi açtığım için de iade almayacaklarını düşünüp size bildirmeye karar verdim. Ürünü çöpe attım. Bazı firmalarda bu iade süreci çok can sıkıcı olabiliyor, o nedenle uğraşmak istemedim. Durumla ilgilenirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

23 Mayıs 2024 09:45 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Ülkü
Ülkü
23 Mayıs 2024 10:47
sok-marketler-sok-marketten-aldigim-tavuk-cigeri-2.jpg
sok-marketler-sok-marketten-aldigim-tavuk-cigeri-1.jpg

Şikayetim üzerine tarafınızdan istenen bilgiler ekte sunulmuştur. Bilginize.

23 Mayıs 2024 11:01

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar sisteminde yapılan güncellemeler sebebiyle yüklemiş olduğunuz görselleri görüntüleyememekteyiz. Size yardımcı olabilmemiz için ilgili bilgileri yazıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. İyi Günler Dileriz.

23 Mayıs 2024 12:39

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Rabia sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2024 19:41

23 Haziran 2024 12:28
Şok Marketler Bozulmuş Ürün Ve İade Sorunu
Şok Marketler Bozulmuş Ürün Ve İade Sorunu
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 19:24
Bozulmuş Ciğer Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Bozulmuş Ciğer Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

25 Mayıs 2024 13:27
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market'ten Bozuk Ürün Ve İlgisizlik

12 Ekim 2024 15:09