Şok Marketler İki Günde Kırılan Sandalye, İlgisiz Satıcı Şok Market

22 Kasım 2024 19:08342
22 Kasım 2024 17:22

Otururken kendiliğinden kırıldı, çat diye yerde buldum

22 Kasım 2024 20:05 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürünün tam adını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

27 Kasım 2024 20:05

Şikayet kaydım telefon numarası ile alındı...

13 Aralık 2024 12:37

Sakarya Adapazarı Çeşme meydanı mağazasından ürünü temin ettim, 5367340102 Bolu telefon numaramdan şikayet kaydım oluşturuldu, ilgili kayıt bilgilerini ekte ilettim, tekrar tekrar yazmak ve aramak zorunda mıyım, kalitesi eksik bir ürün ve bunu üretici firma ile ben mi görüşme liyim, sizin yerinize

13 Aralık 2024 12:44

Sakarya Adapazarı Çeşme meydanı Şok market, şikayet kaydı telefon no 5367340102 ile alındı, adım fatma neidim, aldığım sandalyelerden bir tanesi oturur oturmaz kırıldı, ekte fotoğrafları, videosu ve mağazanın iade evrakı görüntüsü mevcut

13 Aralık 2024 17:27

Çağrı merkezi yönlendirme si ile Çeşme meydanı mağaza müdürü ile görüştüm, bu sandalyeyi nasıl kırdın, iaden alındı, müşteri hizmetlerini kaç defa aradın diye yüksek sesle Çıkıştı, iademi almış olsam, ya da bana bir geri dönüş yapmış olsaydınız niye arayayım, ekte whats app mesajını ekledim, ben mağaza müdürüyüm diyerek müşteriye bağırıp çağırıp muamele eden biri çalışan personel ile iletişimini düşünemiyorum, sağduyulu davranarak yöneticilerinin kendisine gerekli iletişim becerilerini kazandırması için bu paylaşımda bulundum.

11 Aralık 2024 18:50

Maalesef sonuç alamadım şikayetimden, bugün annem kırık sandalyeyi mağazaya götürdüğünde bilgimiz yok diyerek geri göndermişler, mesaimi buna harcamam mı gerekiyor basit bir çözüm dahi üretemeyen ilgisiz çalışanlar yüzünden

Eki aç

Tümünü Gör
Şok Marketler Ölü Böcekli Ürün

Şok Marketler ÖlüBöcekli Ürün

Semiha
Şok Marketler Her Gün Fiyat Değişiyor!

Şok Marketler HerGün Fiyat Değişiyor!

Şerife
Şok İnternet Yok Mağazada Win Puan Kullanamadık

Şok İnternet YokMağazada Win Puan Kullanamadık

Ferdi
Şok Marketler Ayıplı Mal Satışı!

Şok MarketlerAyıplı Mal Satışı!

Özgür
Şok Marketler Lezztat Tatlıdan Çıkan Madde!

Şok MarketlerLezztat Tatlıdan Çıkan Madde!

Efe
Şok Marketten Aldığımız Sandviç Ekmek Küflenmiş