Hasan sonuçtan çok memnun

Şok Marketler Hava Kompresörü Garanti Ve Servis Problemi

Şok Marketler Hava Kompresörü Garanti Ve Servis Problemi
04 Eylül 2024 16:52
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürün iadesinden dolayı teşekkür ederim. Ufak bir problem yaşasakta sonuç olumlu olduğu için bendeki güveni arttırdı. Tavsiyem şu ki satılan ürünlerin servis verme hizmeti ön planda olması gerekir garanti sürecinin ilerlemesi için.”

Merhaba, 4. ayda Trabzon, Ortahisar ilçesine bağlı Şok market şubesinden almış olduğum şarjlı hava şişirme kompresörü arızalandı. Bunu markete götürdüm ve herhangi bir garantisi sürecinin nasıl işlediğiyle alakalı bir servis ağı yok. Garanti bilgisini de araştırdık Google'da ama ne yazık ki bulamadık. Bir ürün alıyorsak bu ürünün garantisinin nasıl işletilmesi konusunda bence destek vermeleri gerektiği kanısındayım. Hususun ivedi bir şekilde düzeltilmesi ve eğer çözüm sağlanmıyorsa paranın iadesi konusunda desteklerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

04 Eylül 2024 17:03 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

04 Eylül 2024 17:18

İ̇nönü mah. Şht. Teğmen Yılmaz Erdemir Sok. No:3 PK: 61030 Ortahisar/ Trabzon

04 Eylül 2024 17:42

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

06 Eylül 2024 17:48

Merhaba, ne zaman şikayet konumuz sonuçlanır.

11 Eylül 2024 22:05

Farazi sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 18:03
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Mini Hava Kompresörü Arızası

21 Temmuz 2024 21:40
Şok Marketler Mini Hava Kompresörü Arızası
Aziz sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 01:48

01 Haziran 2024 17:11
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Sun Mild Kompresör Garantisiz Ürün

17 Aralık 2023 16:25