Cepte Şok Alışverişimi Teslim Edemedi Ve Paramı İade Etmedi

06 Haziran 2023 20:21

sokmarket.com.tr üzerinden 03 Haziran 2023 01:33'te aynı gün 09:00-10:00 arası teslimat seçeneği ile sipariş verdim. Siparişim belirtilen saat aralığında gelmedi aradığımda şube ile görüşemediklerini siparişime ilişkin talep oluşturacaklarını kısa süre içinde dönülmez ise tekrar aramamı söylediler. 15dk sonra tekrar aradım bölge sorumlusunu arayalım hatta bekleyin dediler sonrasında 5dk ya sizde olacakmış denildi. Bu sözden 20 dakika sonra tekrar aradım bu sefer 15dk sonra sizde olacak denildi. 20 dakika sonra tekrar aradım siparişimi iptal edin dedim ve iptal ettirdim. Provizyonda olan ödemem ise Şok market tarafından siparişim iptal edilmesine rağmen kartımdan çekildi. Bugün ayın 6'sı ve banka Şok market Yıldız Holding muhasebeleştirme yapmadığı için paranız hesabınıza yatmıyor diyorlar. Şok müşteri hizmetlerini arıyorum yardımcı olmuyorlar. Kısacası hem zamanımdan hem de paramdan oldum.

Sipariş Durumu: İptal Edildi
Sipariş No: 46455226

07 Haziran 2023 14:24 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, İadeniz 24 saat içerisinde bankanıza gönderilmektedir. Bankanıza bağlı olarak 3-7 iş günü içerisinde kartınıza yansıtılmaktadır. İyi günler dileriz.

Afitap
Afitap

Benimkini de vermediler. Kırık yumurta teslim ettiler. Muhatap yok, bölge mdr arayacak diyorlar. Arayan yok.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 17:33

30 Haziran 2023 17:30
Murat sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 16:03
Şok Marketler İnternet Üzerinden Verilen Siparişin İptal Edilmesi Ve Yaşanan Mağduriyet

Şok Marketler Kategorileri