Fadıl sonuçtan çok memnun

Fadıl
29 Mayıs 2024 12:38

Simfer'den FS7301 NF model 7 çekmeceli derin dondurucu aldım, almaz olaydım. Aldıktan 2 ay sonra çekmecenin ön tutacağı kırıldı, servisi aradık garantiye girmez dediler. Neyse, idare ederim dedim. Bir sene dolmadan üst kapaklardan biri komple kırıldı, zorlanmadan. Paralı diye yine idare ettik. Bunu da idare edelim derken diğer kapak kırıldı. Üç ay önce şimdi de kapı kolu kırıldı. 2 kapak ve kapı koluna 1200 TL fiyat istediler, çekmece hariç. Fotoğrafta görülüyor. Simfer aldığıma bin pişman ettirdiler. Bu kadar kötü malzeme ilk kez gördüm. Şirket herhalde yedek parçaya dayamış karını. Çok ama çok ayıp ettiniz.

05 Haziran 2024 10:45

20 ay önce Simfer 7 kapaklı bir derin dondurucu aldım almaz olaydım aldıktan 3 ay sonra üst kapak kırıldı daha sonra diğer üst kapak gitti 3 ay önce de çekmece kapağı kırıldı bu yetmez gibi şimdi de kapı tutanağı kırıldı şimdiye kadar hiç bu kadar bir beyaz eşyanın malzemesi kötü görmedim en ufak bir açmada elimde kalıyor servisi aradık kullanıcı hatası diye bizden 2 kapak ve kapı tutanağı için 1200 TL ücret istediler çekmece kapağı hariç yani anlayacağınız derin dondurucu değil şirket yan sanayi malzeme üretmek için çalışıyor hiç çalışmıyor böyle bir şirkete bu kadar kötü malzeme zararımın tanzimi için umarım gerekeni yaparsınız

Ek
07 Haziran 2024 09:29 (Şikayetten 8 gün sonra)

Sayın C., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

Nuri sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 18:52

Seyda
07 Temmuz 2024 18:08
Şerife sonuçtan çok memnun

Şerife
26 Haziran 2024 15:52
"İlginiz için teşekkür ederiz"
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Derin Dondurucu Alırken Dikkat

Hüseyin