Murat sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Fırının Taban Kısmında Paslanma

12 Ocak 2024 13:36

2018 yılında Simfer marka ankastre set aldım. Fırın kısmını ayda bir kere kullanmışımdır ve düzenli olarak temizliğini yaptığım halde dün, taban kısmında paslanmalar olduğunu fark ettim. Bunun üzerine firmayı aradım ve otomobillerin dış ortamda kar ve yağmura maruz kaldığı halde 10 yıl gibi paslanmazlık (anti korozyon) garantisi verdiklerini belirttim. Firma ise ücret karşılığında servis göndereceklerini söyledi. Başka da hiçbir çözüm önerisi sunmadı. Bir daha Simfer markalı bir ürün almam.

13 Ocak 2024 21:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ç., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

16 Ocak 2024 00:46

Tarafımı Simfer firmasından henüz arayan olmadı.

29 Ocak 2024 12:39

Firmaya ürünün resmini ve barkod numarasını gönderdim ve tarafıma geri dönüş yapılacağı söylendi, neredeyse 10 gündür aramadılar, Simfer firmasından bir çözüm bekliyorum.

13 Şubat 2024 15:35

Resimleri istediler ve arayacağız dediler, haftalardır Simfer den haber yok

Kırmızı sonuçtan çok memnun

Simfer Ankastre Set Şikayet
Turgut sonuçtan çok memnun

Turgut
24 Temmuz 2023 14:18
"Müşteri hizmetleri arayarak cam ve düğmelerin ücretsiz değişimi için servis kaydı oluşturdular. Çok teşekkür ediyorum."
Simfer Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru