Simfer Ankastre Yanlış Montaj

Burcu
12 Ocak 2024 17:44

Simfer markasından ankastre set satın aldım ve yeni yaptırdığım mutfak dolabıma montajını gerçekleştirdiler. Ancak, ankastrenin su damlamaması için gerekli olan silikon, lastik gibi malzemelerin takılmadığını sonradan fark ettik. Bu durum zamanla suyun dolabın içine sızmasına ve gömme fırınımın zarar görmesine neden oldu. Ayrıca yeni yaptırdığım mutfak dolabım da zarar gördü. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde 'silikon sürün' şeklinde bir cevap aldım. Eğer işlem bu kadar basitse, montaj ekibi tarafından neden yapılmadı ve bu sorunla karşı karşıya bırakıldım? Yeni dolabım küflenmiş, fırınım ise paslanmış durumda. Yaşadığım bu olumsuz durum oldukça üzücü.

13 Ocak 2024 21:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın B., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

Vedat
Vedat

Aynı sorun bizde de var, fırın arızalandı, servisi arıyoruz geleceğiz diyorlar gelmiyorlar

Ali sonuçtan çok memnun

"Çok teşekkür ediyorum"
Funda sonuçtan çok memnun

Funda
03 Temmuz 2023 17:39
"Müşteri hizmetlerinden Ömer bey arayıp şikayetlerim üzerine çözüm sunup sorunumu giderdi çok teşekkürler ederim Simfer..."
Simfer Kategorileri