Erhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 16:42

17 Ekim 2023 tarihinde Silverline markasına ait ankastre fırın satın aldık. 19 Ekim 2023 tarihinde ürünün ilk kurulumu gerçekleştirildi. İlk kullanımımızda balık pişirdiğimizde fırının camında aşırı derecede buğu ve su damlacıkları oluştu. Fırının camını açtığımızda ise su damlacıklarının aşağıya doğru aktığını fark ettik. İkinci kullanımda börek pişirdiğimizde yine aynı sorunla karşılaştık. Servis ilk ziyaretinde fırının kapağının contasını değiştirdi ancak sorun çözülmedi. İkinci servis ziyaretinde fırın atölyeye götürüldü ve conta ile kapak menteşelerinin değiştirildiği belirtildi. Ancak fırını çalıştırdığımızda sorunun devam ettiğini gözlemledik.

13 Kasım 2023 17:17 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. SİLVERLİNE AŞ. MÜŞTERİ HİZMETLERİ

23 Kasım 2023 15:07

Bu kadar kötü bir süreç yönetimi olamaz, yaklaşık iki hafta oldu olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş yapılmadı, müşteri hizmetlerini arıyorum değerlendirme devam ediyor demekten başka bir şey demiyorlar. Biz bu insanları mağdur ettik sorunlarını bir an önce çözelim demiyorlar. Oysaki yasa çok açık bir sene içerisinde aynı arızadan iki kere, farklı arızalardan dört kere meydana gelirse ürünün birebir değişimi veya para iadesi gerekir.

05 Aralık 2023 21:45

Servisin son ziyaretinden bu yana yaklaşık 3 hafta olmasına rağmen herhangi bir gelişme meydana gelmemiştir bende konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım.

29 Mart 2024 00:52

Silverline Ankastre Seti İle Yaşanan Sorunlar

29 Ekim 2024 14:38
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 14:47
Kadir sonuçtan memnun

24 Ağustos 2025 21:57
"Teşekkür ederim"
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Fırın Buhar Yapıp Su Akıtması Değişim Yok Yapılmadı

24 Nisan 2024 14:23