Papatya sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Müşteri Temsilcisinden Şikayetçiyim

Siemens Müşteri Temsilcisinden Şikayetçiyim
06 Şubat 2024 17:57

Siemens çamaşır makinemin sıkmadığını tespit ettim, alt kapağı açamadığım için içindeki cismi çıkaramadım. Bunun için müşteri hizmetlerini arayarak garanti kapsamına girip girmediğini sordum. Eğer girmiyorsa, eşimin evde olmadığını ve eşim gelince yaptıracağımı düşündüğümü ilettim. Kendileri bakıp garanti kapsamına girdiğini, servis açabileceklerini söylediler. Ben de kabul ettim. Daha önce de benzer bir durum yaşadığım için bir cisim kaçtığını söylemiştim. Servis gelip cisimi çıkardıktan sonra benden 800 TL masraf istediler, ben şok oldum. 'Bu parayı veremem' dedim çünkü yanımda param yoktu, bunu müşteri temsilcisine iletmiştim. Yine de parayı IBAN yoluyla göndermek zorunda kaldım. Parayı almadan gidemeyeceklerini söyledi. Gelen servis sonrası Siemens müşteri hizmetlerini arayarak şikayetimi belirttim ve ses kayıtlarının dinlenmesini talep ettim. Müşteri temsilcisi şikayetimi ileteceklerini ve genel müdürlükten beni arayacaklarını söyledi. Yarım saat sonra genel müdürlükten arayarak Siemens adına özür dilediler, haklı olduğumu belirttiler. Bir dahaki arızada kendilerini direkt aramamı ve mağduriyetimin o şekilde giderileceğini söylediler. Ancak ben paramın geri iade edilmesini isterdim. Bir müşteri temsilcisinin hatası yüzünden neden 800 TL ödemek zorunda kaldığımı düşünüyorum. Hatalarını kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum ama mağduriyetimin giderilmesi için Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söylemek zorundayım. Bir dahaki arızada telafi etmek yerine, servisi arayıp paramı geri iade edebilirlerdi. Saygılarımı sunuyorum.

07 Şubat 2024 09:36 (Şikayetten 15 saat sonra)

Papatya
Papatya
07 Şubat 2024 09:52

Çözüm üretilmedikten sonra cevap verilmesi çok da önemli değil benim için halen kendimizi savunuyorsunuz güya sesimiz kayıt altına alınıyor sesleri dinleyip öyle dönmenizi tavsiye ederdim gerekli yerlere Ben de şikayetimi yapacağım üzgünüm Siemens'e yakışmadı

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Arıza Tespiti Ve Gereksiz Yüksek Ücret Talebi

24 Nisan 2025 15:03
Yanlış Arıza Tespiti Ve Gereksiz Yüksek Ücret Talebi

27 Temmuz 2023 17:46

05 Mayıs 2024 11:25

23 Haziran 2024 10:15
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 10:56

Siemens Ev Aletleri Kategorileri