Siemens-home.bsh-group.com/tr 'nin Teşhir Ürün Göndertmesi

14 Temmuz 2024 10:382.682

08.07.2024 Tarihinde 'siemens-home.bsh-group.com/tr' den WB13CPB0N model su sebili siparişi verdik. Sipariş verdiğimiz ürünün Siemens deposunda gönderileceğini beklerken, kendi bayileri aracılığı ile tedarik sağladıklarını acı tecrübe ile öğrendik. Ürünü gönderen firma elindeki teşhir ürünün gönderimini sağlamış. Siemens'in amacı bayilerin elinde kalmış teşhir ürünlerini biz müşteriler aracılığı ile ellerinde kalmamasını sağlamakmış. 'siemens-home.bsh-group.com/tr'den ürün sipariş edenlerin, teşhir ürün gönderimi yaptıklarına dair yüzlerce şikayet var.

16 Temmuz 2024 10:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

1 Haziran 2024 09:343.712

Siemens - WB13CPB0N /01 kodlu su sebili tamamen tasarım ve üretim hatasından dolayı oda sıcaklığında su vermesi gereken ...

2 Yorum

Siemens Ev Aletleri Yeni Alınan Su Sebilinin Hasarlı Teslim Edilmesi Ve Değişim Sürecindeki Sorunlar

13 Haziran 2025 15:272.349

"Siemens genel merkezden aranıldı ve ürünün yenisi ile tekrar değişeceğini bu sırada tarafıma teslim edilen hasarlı urunu kullanabileceğimi ilettiler. Gecen hafta yeni ürünü sorunsuz olarak teslim ettiler. Teşekkür ederim."

Siemens Sebilde Oda Sıcaklığı Suyun Soğuk Gelmesi Sorunu

13 Mayıs 2025 10:553.503

Evdeki bütün beyaz eşyalarım Siemens markadır. Yaklaşık on yıldır kullanmakta olduğumuz sebilimiz, son üç yılda üçüncü a...

Siemens Sebilde Oda Sıcaklığı Suyun Soğuk Gelmesi Sorunu

Tümünü Gör
Siemens Dw15703 Su Sebili Gürültülü Çalışma

Siemens Dw15703Su Sebili Gürültülü Çalışma

Berkan
Siemens Su Sebili Pişmanlıktır!

Siemens Su SebiliPişmanlıktır!

Zafer
Siemens Dw15703 Model Su Sebili Ses Sorunu

Siemens Dw15703Model Su Sebili Ses Sorunu

Cagdas
Siemens Su Sebili Su Çok Yavaş Ve Çözümsüz

Siemens Su SebiliSu Çok Yavaş Ve Çözümsüz

Ali
Siemens Su Sebilimden Sesler Geliyor!

Siemens SuSebilimden Sesler Geliyor!

Dicle
Siemens Dw15701 Su Sebili Soğuk Su (Sağ Taraf) Düğmesi Çalışmıyor!

Siemens Dw15701Su Sebili Soğuk Su (Sağ Taraf) Düğmesi Çalışmıyor!

Burak

Öne ÇıkanKonular