Gülsüm sonuçtan çok memnun

Siemens EQ500 Kahve Makinesi Çıkış İptal Ediliyor Hatası

21 Aralık 2023 10:22
Gülsüm'ün Teşekkür Mesajı
“Siemens ekibine teşekkür ederim ürün yenisiyle değiştirildi”

Siemens EQ500 Classic marka kahve makinesini 22 Ağustos tarihinde satın aldık. Ürünü aldığımızdan bu yana sürekli çıkış iptal ediliyor hatası veriyor. İlk önce müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Bana bu durumun normal olduğunu söyleyip makineye format atmamı söyledi. Onun söylediği şekilde format attım. Şikayetimin devam etmesi üzerine servisi çağırdım makineyi alıp götürdüler. 1hafta sonra makineyi geri getirdiler ama aynı sorun devam etti. Tekrar servisi çağırdım makineyi tekrar alıp gittiler ve güncelleme yapıldığını söylediler. Ama değişen hiçbir şey yok. Aynı hatayı veriyor öğütülen kahve de ziyan olmuş oluyor ve benim gibi bu hatadan şikayet eden birçok kişi olduğunu gördüm. Servise haber verdim ama 1 haftadır hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı. Ben yeni almış olduğum bu makinenin değişimini talep ediyorum.

21 Aralık 2023 14:28 (Şikayetten 4 saat sonra)

09 Ocak 2024 13:30

3 Haftadır fabrikadan gelecek değişim cevabını bekliyorum. Elimdeki bu makineyle mağdur olmaya devam ediyorum. Her gün 1 bardak kahvem ziyan oluyor. Gelip gördüler makinenin arızasını daha neyi bekliyorsunuz? Makineye ne yapıldıysa artık 120 ml kahveyi de 60 ml ancak vermeye başladı. Çok pişmanım gerçekten

13 Ocak 2024 14:00

Elimizde 10larca kayda alınmış hatayı içeren videolar paylaşılmış olmasına rağmen 3 aydır müşterisini mağdur eden Global marka Siemens, servise ürünü teslim ederken özellikle '' garanti kapsamında bir ürün parça değişimi kabul etmiyoruz'' dememize rağmen servis bizim onayımızı almadan Ana kart değişikliği yapmış ve bunu müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşürken şans eseri öğreniyoruz. Servisten döndükten sonra hata sıklığı çok arttı, her gün ortalama 6 defa çıkış iptal hatası sebebiyle 90-100 TL karşılığı olan kahve ve suyu çöpe atıyoruz. Makineyi 12 bin tl'ye aldık, bu kronik hatadan dolayı makineyi aldığımızdan bugüne 8000-8500 TL kahve ve su dan zararımız var. Siemens gerçekten inanılmaz!

03 Şubat 2024 13:32

Siemens ekibine teşekkür ederim ürün yenisiyle değiştirildi

Siemens eqe 500 Classic kahve makinesinin sürekli çıkış iptal edildi hatasını alıyorum belki makine kirli diye yaşadığımı düşündüm ve sürekli temizlik yaptım ancak hala devam ediyor 50 ml kahveye basıyorum 1 damla verip çıkış iptal edildi diyor kahve ziyan oluyor böyle global bir markaya güvenip aldığımız makine inanın hüsran konuyla ilgili yardımcı olacak yetkili yok mudur acaba destek rica ediyorum

Siemens EQ500 Kahve Makinesi Kronik Sorunları

11 Şubat 2025 17:26
Siemens EQ500 Kahve Makinesi Kronik Sorunları
Buket sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 23:13

Siemens Ev Aletleri Kategorileri