12 Ekim 2024 18:12

Ben de aynı sorunları yaşadım. Siemens markası en iyisidir diye aldık. İlgilenen yok, makinelerde teknik bir sorun var. Benim de çamaşırlarımı yırtıyor, tiftiklendiriyor, renkleri solduruyor. Kazan ve lastiği değiştirdiler. Bu sorunların yanı sıra şimdi de makine aşırı derecede gürültülü çalışıyor. Patlayacak gibi. Yine servis geldi. Bir bahane bulup gitti. Tüketici hizmetlerine başvuracağım. Giyecek çamaşırım kalmadı.

11 Ocak 2025 06:32

Kesinlikle almayın, çamaşırları tiftiklendiriyor, yırtıyor. Bin pişman olursunuz. 10 kg'lık modelini kullanıyorum. Renkli tişörtlerim soldu hep. Çamaşırım kalmadı, kısaca dünya markası diye aldık. Hiçbir şekilde destek olmuyor teknik servis. Binbir bahane uyduruyorlar. Çamaşırın kalitesinden dediler. Bir çamaşır olsa anlarım, bütün çamaşırlar öyle. Dünya markası ürettiği malın arkasında durur dedik. Maalesef diğer markalardan daha ilgisiz, daha kötü.

1736566010794.img-20241224-wa0004.jpg
13 Ekim 2024 14:18

Aradılar beni. İleticeğiz çözüm merkezine dediler. Hala beklemedeyim. Kiyafet havlular, çorap t-shirt hepsi giyilmez bir halde. Tiftiklenme, tüylenme, yırtılma. Birkaç aylık kıyafetlerim bile mahvolmuş bir durumda bu makinede teknik bir arıza var daha fazla kisi mağdur olmasın. Model iò300 10 kg sakın almayın.

siemens-camasir-makinesi-sorunlari-bitmek-bilmiyor-6.jpg
13 Ekim 2024 11:18 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sibel
Sibel
21 Ekim 2024 11:31

Beni aradılar. Yine bir suru bahane ürettiler. Makinenin ses çıkarma nedeni makineyi getirirken vidası düşmüş olabilir öyle dediler. Daha önce de sensör değişecek demişlerdi. Tiftiklenme nedeni çamaşırdan kaynakliymis. Bir tane çamaşır olsa haklılar diyeceğim bütün çamaşırlarım öyle. Yani bir sonuç alamadım tüketici hizmetlerine başvuracağım. Bir daha da asla almam Siemens marka yardımcı olmuyorlar çözüm bulmuyorlar müşteri kaybediyorlar. Teknik olan arızayı müşteriye mal ediyorlar.

05 Aralık 2024 15:13

07 Eylül 2024 16:48
Siemens Ev Aletleri Çamaşırda İp Çekmeleri
Göksu sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 13:54

Siemens Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

20 Mart 2025 09:49
Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2025 19:41

Siemens Ev Aletleri Kategorileri