Adem sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 18:01

Siemens marka KG76PAIC0N model buzdolabı ve aldığımdan beri arızalı olan cihaza servisin kayıtsız kalması...

Bundan 8-9 ay önce Siemens buzdolabı aldım. Aldığım buzdolabını Siemens servisi gelip kurulum yaptı. Ertesi gün buzdolabından ses geldiğini fark ettik. Servise haber verdik, buzdolabı değişimi yaptılar. Yeni getirdikleri buzdolabından da aynı ses geliyordu. Tekrar servise ulaştık. Voltaj ölçümü falan yaptırmanız lazım dediler. Ölçüm yaptırdım. Herhangi bir sorun yok. Kendileri ölçüm yapmak istediler, ölçüm cihazı getirdiler. Onu taktım, ölçümleri not aldım, servise gönderdim. Onunla ilgili de herhangi bir dönüş yapılmadı. Sürekli servisle iletişim halinde git gel süreci yaşandı. Ama bir çözüm bulamadılar. Bundan 2 ay önce buzdolabı çalışmamaya başladı. İçinde olan bütün malzemelerimiz bozuldu. Resimleri çektik, servise gönderdik. Birkaç cihaz getirdi servis. Dolabın dondurucu kısmı, normal kısmı ve dışına cihaz koydular. Ölçümleri yaptılar. 10 gün öncesinde cihazları aldılar. Bana dönüş yaptılar. Dolabınızda parça değiştirmemiz lazım dediler. Aldığımdan beri ayıplı olan üründe neden parça değişimi yapıyorsunuz dedim. 9 ay olmuş cihazı aldığınız diyor. Bu süre içinde zaten biliyorlar arızalı olduğunu. Ama çözüm bulmuyorlar. 9 ay sürekli servisi ile uğraşıyorum. Maddi ve manevi zarara uğradığımı yetkilileri de biliyor. Ama herhangi bir çabaları olmadığını görüyorum. Bu durumla ilgili sorunumu yasal yollarla aramaktan başka çaremiz kalmadı.

18 Kasım 2024 18:42 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Adem
Adem
18 Kasım 2024 19:32

Sorunum çözülmedi. Aldığım günden beri arızalı, ayıplı olan cihazda parça değişimi yapmak istediğinizi söylüyorsunuz. Garanti şartlarınız öyle yazmıyor. Ayıplı malın değişimi veya ücret iadesi yazıyor. Bununla ve cihazla ilgili detaylı video paylaşacağım. Parça değişimi yapma gerekçeniz nedir? Bana verdiğiniz ürün ilk günden beri arızalı.

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Sessiz Diye Aldığım Buzdolabı Gürültülü Çıktı, Çözüm Yok!

31 Temmuz 2025 14:06
Nadide sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabımın 8 Aylık Termostat Arızalı Çıktı Yeni. İstiyorum.

15 Eylül 2023 12:54

Siemens Buzdolabı Sürekli Arızalanıyor Ve Mağduriyet Yaşatıyor

02 Aralık 2024 01:02

Siemens Buzdolabı Ömrü 4 Yıl

27 Ağustos 2024 13:40
Siemens Buzdolabı Ömrü 4 Yıl
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Teslimatı Mahkeme Kararına Rağmen Yapılmıyor

20 Temmuz 2025 13:26