Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabımın Motoru Garantili Mi Gerçekten?

25 Aralık 2024 22:22

Siemens KG86NAID2N d Enerji Sınıfı 631L Alttan Donduruculu No-Frost buzdolabım aniden çalışmamaya başladı. Servisi çağırdım, kartı yanmış dedi. Kartı değiştirdi, buzdolabı yine çalışmadı. Bu sefer, o 10 yıl garantili dediği kompresör yani motoru gitmiş dedi. Ben de değişim istiyorum dedim, kendileri bana onarım önerdi. Tüketici olarak ayıplı malın değişimini istedim ama genel merkez kabul etmedi. 9 aylık buzdolabı, daha 1 yıl olmadan motoru bozulan bir dolaptan bahsediyorum. Hakkımı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edip alacağım. Ayıplı mal satmak ve üstelik pişmiş pişmiş cevap vermekle olmaz. Bir daha Siemens mi, önünden geçmem. Markasının arkasında bile durmuyor.

26 Aralık 2024 09:27 (Şikayetten 11 saat sonra)

29 Aralık 2024 20:04

Tekrar ayıplı malınızı alın yenisini verin onarım kabul etmiyorum dedim ısrarla onarım yapacağız dediler yine kabul etmedim piyasanın üstü buzdolabı satacaksın ayıplı ürünü tamir edip vereceksin yok öyle bir iş

06 Mayıs 2025 12:59

Tüketici Hakem Heyeti 04 Nisan 2025 tarihinde ayıplı ürün kapsamında tüketiciyi haklı bularak ürün ücret iadesi olması hükmünde karar verildi beni bu duruma düşüren Siemens markası ürün değişimi yapmaması yasal yollara başvurmama yol açtı buna aslında gerek yoktu uğraştırdılar ama sonuç lehime gerçekleşti sonuç olarak bu duruma düşen herkes benim izlediğim yolu izleyebilir biraz uzun ama netice güzel alabilirsiniz

Engin sonuçtan memnun değil

01 Ağustos 2023 23:24

18 Temmuz 2024 11:15
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Teslimatı Mahkeme Kararına Rağmen Yapılmıyor

20 Temmuz 2025 13:26
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Poliçem Bir Ay Geçmesine Rağmen Gönderilmedi

03 Ağustos 2025 02:20