Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Kurulum Hatası

09 Mayıs 2024 11:52

17 Mayıs 2024 16:35

Siemens'ten almış olduğum beyaz eşyalarımı kurmaya gelen montaj ekibi buzdolabımı kurarken çizdiler. Sonrasında bunu gördüğümüzde bildirdik fakat kurulum esnasında söylemediğimiz için kabul etmeyip bizi suçladılar. Zaten görmüş olsak o an söylerdik hiç sorumluluk almadan üstlerinden attılar ve asla yardımcı olmadılar. Servis gönderip fotoğraf çektiler ve yine bizi suçladılar. Daha yaşamaya bile başlamadığım boş evde kullanmadığım halde montajcının hatasını bize kestiler. Mağduriyetimin acil bir şekilde giderilmesini bekliyorum. Aksi halde bütün mercilere başvurup hakkımı savunacağım. Üstelik arayıp biz bir şey yapamayız diyecek kadar da duyarsız bir firma yazıklar olsun

09 Mayıs 2024 13:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Fatma
09 Mayıs 2024 13:05

Zaten bu cevapları bana bahsettiğiniz numaranız verdi. Çözüm değil başından savmaya çalışan bir politikanız var anladığım kadarıyla sorunumuz telafi etmenizi bekliyorum.

18 Temmuz 2024 11:15

30 Eylül 2024 13:04
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabında Süregelen Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

14 Temmuz 11:06