Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Gizerler Siemens Bayisinden Buzdolabı

17 Temmuz 2024 12:02

Esas01 AVM'de bulunan Gizerler Siemens bayisinden beğenip almış olduğum dolabın 15 Haziran 2024 tarihinde kurulum aşamasında sol yan duvarında çöküklük olduğunu gördüm. Kurulumu yapan servis personelleri fotoğraf ve bilgi notu olarak sistemlerine eklediler. Nakliyede oluşan yan duvar hasarında ürünü iade alma ya da iskonto uygulama yoluna gidileceği iletilmiştir. Sisteme girişinde 6750 TL iskonto kabul eder misiniz diye soruldu, kabul ettik. Gittiler, birkaç gün içinde IBAN bilgisi için dönüş yapılacağı iletildi. Defalarca aramam ve şikayet etmem üzerine 11 Temmuz 2024'te olumsuz sonuçlandığı iletildi ve beni arayan Siemens müşteri hizmetleri danışmanı ürünün geldiğinde kutunun kullanıcı tarafından yani bizim tarafımızdan açılıp kontrol edilmesi gerektiğini, sorumluluğun bizde olduğunu söyledi. Gizerler Siemens'de zaten teşhirden alınan iskontolu üründü, başka bir şey yapılamaz, fabrikada bunu göz önünde bulundurmuş. (Ben ürünü hasarsız olarak teşhirden aldım) Ürün kurulduğu için iade alınamamaktadır diye dönüş oldu. Evimdeki bütün eşyalarım Siemens marka olmasına rağmen bu son alışveriş marka kalitesinin düştüğünü gözler önüne serdi. Mağduriyetim giderilmezse her platformda bu yaşamış olduğum hadiseyi dile getireceğim.
Bülent Can Y******

17 Temmuz 2024 13:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Bülent
Bülent
17 Temmuz 2024 13:48

17.07.2024 13:34 Siemens genel müdürlüğünden arandım, herhangi bir yapacak bir şey olmadığını tekrardan iletmek istediklerini söylediler. Problem çözülmemiştir. Markanıza karşı artık ilgi göstermeyeceğimi iletmek isterim. Saygılarımla.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Buzdolabında Soğutma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

30 Temmuz 2025 13:43