Derya sonuçtan hiç memnun değil

Black Friday Sephora İndirimli Ürün Göndermemesi

Black Friday Sephora İndirimli Ürün Göndermemesi
05 Aralık 2023 17:53

Sephora Kasım indirimlerinde müşteriyi aldatmaya yönelik davranışı. Sephora'dan 24 Kasım tarihinde aynı günde 2 kez ayrı ayrı sipariş oluşturdum. Siparişimin biri geçen hafta teslim olurken diğerinde herhangi bir hareket yoktu 3 - 4 kez sipariş bilgilendirme formu doldurup bilgi istedim. Talebime dönüş alamayınca bugün çağrı merkezine ulaştım. Siparişim önce adres yetersizliği dendi itiraz edince ikince kez incelemeye alındı şimdi de adres farklı il posta kodu girildiği söylenerek indirimli aldığım ürünü iptal edip yalan bir beyanla müşteriyi aldatmaya yönelik işlem yapmaktadır. Adresimin Adana'da göründüğünü beyan ederken siparişte İstanbul göründüğünü ispatlayacağımı söylememe rağmen anlıyorum ama başka işlem yapamıyoruz isterseniz %20 indirim verebiliriz dediler. Benim ne kartıma yansıyan bir iade olmuştur ne de ürünün adresi hatalıdır. İndirimde aldığım ürünler stok hatası veya yüksek meblağlı indirimli ürün olduğu için bunun müşteriye operasyon sürecinde göndermemiştir bunun aldatıcı hareket olduğunu düşünüyorum. Yalan beyanla iptal edilen sipariş bir de ısrarla söylememe rağmen müşteri haksız pozisyona düşürülmüştür.

05 Aralık 2023 18:01 (Şikayetten 7 dakika sonra)
07 Aralık 2023 15:14

Sadece telefonla dönüp araştırılıyor diye bırakmasanız sevinirim.

19 Aralık 2023 15:55

Durum güncellemesi yapıyorum beni hatalı gördükleri çağrı merkezleri sürekli arayarak aynı hikayeyi anlatıyorlar. Ama ben bu olay üzerine aynı adrese sipariş verdim -ki adresi değiştirmedim hala aynı adres- kargom geldi. Ama ne yazık ki diğer ürünlerimi iptal ettiler. Demek ki adres hatalı değilmiş indirimdeki ürünü göndermemeyi tercih etmişsiniz. Eğer indirim yapmak istemiyorsanız o ürünleri satışa koymayın.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 14:18
Sephora Ücreti Ödenen Ürünü Teslim Etmedi.
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
12 Kasım 2023 15:06
Sephora Siparişimin Hazırlanıyor Deyip İptal Edilmesi Ve Kodların Çalışmaması
Sephora Siparişimin Hazırlanıyor Deyip İptal Edilmesi Ve Kodların Çalışmaması
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
20 Kasım 2023 13:42