Muammer sonuçtan hiç memnun değil

SEG Klima Arıza Sorunu

Muammer
26 Haziran 2024 09:51

13.06.2024 da Ş***** A****** adına A101 den SEG klima satın aldık. Montajı için 20.06.2024 tarihine randevu verdiler. Montaj için geldiklerinde servis dış ünite arıza olduğunu söyledi. Arıza kaydını oluşturdular. Sonra servisi aradığımda müşteri hizmetleri değişim kaydının onay beklediğini söylediler. Sonra başka bir ekip arıza tespit etmeye geldi. Ayrıca klimamın değişim onayı beklediğini söyleyip. Arıza tespit için akşam vaktinde video almaya geldiklerini söylediler. Şu an sürecimin hala fabrika onayında olduğu ve bu arızalı ürünün bölgedeki servisine temin edilmediğini ve temin edildikten sonra montaj süresini bekleyeceğimizi söylüyorlar.
Klimayı satın aldığımız tarihten itibaren 13 gün geçti daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyoruz. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar.

01 Temmuz 2024 10:32

Sıfır aldığımız klimayı halen kullanamıyoruz arızalı çıktı 17 gün oldu kimse telefonu açmıyor ilgilenmiyor. Hem Şikayetvar dan yazdığımız şikayete dönüş yapılmadı. Bu sıcakta bizi mağdur ettiler Şimdi CİMER e - Tüketici Hakem Heyeti'ne - Cumhuriyet başsavcılığına da dava edeceğim...

Betül

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum kuruluma geldiler duvara taktılar hata verdi arıza kaydı oluşturup gittiler. Sizin sonuç nasıl oldu yol gösterebilir misiniz?

Muammer

17 gün oldu arayan soran telefona bakan bile yok

SEG Klima Arızasının Giderilmemesi

Seda
23 Ağustos 2023 22:26
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
26 Temmuz 2023 13:29