Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
25 Aralık 2023 19:26

Schafer marka aldığım 2li granit yanmaz yapışmaz tava yanıyor ve yapışıyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm durumu izah ettim, inceleme için servise kargolamam gerektiğini söylediler. Ürünü gönderdim ve inceleme sonucu bana tekrar gönderdiler ve servis raporunda ürünün garanti kapsamı dışında olduğunu, yapılan incelemede kullanıcı hatası olduğunu, yüksek ısıya maruz kaldığını ve metal kaşıkla çizildiğini yazıp göndermişler. Arkadaşlar ben urunu aldığım günden bu yana hiç metal kaşık sürmedim, hep tahta kaşık kullandım yüklediğim resimleri inceleyebilirsiniz. Çizik yok tavalarda bu birincisi... İkinci bir husus tava ısıya maruz bırakılmış kısmını hiç anlayamadım, yanmaz diye satışını yaptığınız ürünün yanması bu durumu kullanıcı hatası yapmaz her zaman diğer tavaları hangi ateşte kullanıyorsam bunu da aynı şekilde kullandım. 3. Konun ise garanti kapsamı dişi olduğunu yazmış, ürünün zaten garantisi doldu bunu biliyorduk sizin temsilciniz inceleme için göndermemi istedi! Buradan ben sunu anlarım yanmaz ve yapışmaz diye pazarladığınız bu ürünün ömrü o zaman garanti suresi kadar! Ben mutfağa yeni giren biri değilim. Tavayı nasıl kullanmam gerektiğini iyi bilirim. Ofansif bir servis raporu okudum. Bu halde Schafer ürünlerini artık çevreme tavsiye edeceğimi sanmıyorum ve gelecekteki alışverişlerimde tercih etmeyeceğim. Maalesef sınıfta kaldı.

26 Aralık 2023 07:08 (Şikayetten 11 saat sonra)

Kahraman
12 Mayıs 2024 00:15
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
19 Kasım 2024 13:06