Seko sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Siyah Ekran Arızası

04 Ekim 2023 21:05

21 Mayıs 2023 tarihinde Samsung qe65q67cauxtk model QLED televizyon satın aldım. Televizyon 10 Eylül 2023 tarihinde hiç açılmadı, ekrana elektrik gelmedi. 4270153110 çağrı numarası ile13 eylül 2023 tarihinde servis kaydı oluşturuldu. TV'ye güç gelmediğini parça değişimi için talepte bulunulduğu belirtildi. Süreci takip için her aradığımda önce parçanın stoğu olmadığını 22 eylülde stok girişi olacağı, sonra aradığımda, stok girişi olmadı, 26 eylülde olacağı, yine aradığımda 2 ekimde stoğa gireceğini, 4 Ekim tarihinde aradığımda ise 9 ekimde stoğu olacağını bilgisini veriyorlar. Şaka gibi, 13 Eylül tarihinden bu yana evde televizyon yok, parça değişimi yok, yerine verilen televizyon yok, televizyon değişimi yok, sadece bekleyin diyorlar. Ben böyle bir mağduriyet görmedim. Bu marka gerçekten ürünün arkasında durmuyor çağrı merkezini aradığımda sizi anlıyoruz diye saçma bir cümle kuruyorlar. Samsung ürün geçmişime bakabilir, Samsung klima, buzdolabı ve bulaşık makinesi ürünü aldıktan 6 yıl sonra bozuldu ve sürekli arızalar ard Arda geldi. Sonuç yapılamadı. Hepsi çöpe atıldı. TV ise görüntü kalitesi nedeniyle tercih ettim ama sonuç fiyasko. Yine mağdur oldum. Mağduruz ama umurlarında değil. Beni kendi param ile sinir sahibi yaptığınız ve çaresiz bıraktığınız için tebrikler www.samsung.com/tr.

05 Ekim 2023 08:54 (Şikayetten 11 saat sonra)

Seko
Seko
07 Ekim 2023 12:51

Çözüm üretmeyen ve insani mağdur eden anlayışınız için sağ olun. Reziloldum sinir sahibi oldum beni arayanlar ise dalga geçer gibi sizi anlıyoruz diyorlar sadece.

Mete sonuçtan memnun

25 Aralık 2023 13:04
"Tskkler Samsung"
Ümit sonuçtan memnun değil

Ümit
06 Mart 2024 12:15
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 01:39

14 Şubat 2024 18:10