Samsung TV Ekran Açılmıyor

Ersin
30 Temmuz 2024 22:53

Samsung Q6 serisi televizyonumun ekranı karardı. TV kapanmıyor, sürekli kendini açmaya çalışıyor. Stand by ışığı kırmızı yanıp sönüyor, bazen Samsung QLED TV yazısı geliyor. Ekran açılmıyor. Televizyonu ancak fişini çekerek kapatabiliyorum. Sorunumun acil çözülmesi hususunda yardımcı olabilir misiniz?

01 Ağustos 2024 11:23

Samsung müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği teknik servis televizyonun panelinin bozulduğunu ve panel fiyatının 19.250.-₺ olduğunu bildirdi bu paraya yeni TV alınıyor. Panel herhangi bir darbe veya sıvı teması olmadan durup dururken bozulacak ve ben 19.250.-₺ ödeyeceğim bunun adı soygun değil midir? Benim günahım ne ki ben neden bu kadar para ödeyeyim durup dururken arızalanan ürününüz için

Ek
Ersin
01 Ağustos 2024 11:12

Yiğit
19 Ocak 2024 14:28

Fatih
09 Eylül 2024 21:07
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonlarda Kronik Ekran Sorunu

Abdurrahman
27 Ocak 14:32
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
21 Şubat 18:30