Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Ses Sorunu

26 Mart 2024 15:07

Samsung'dan aldığım sıfır klima ile tam 6 aydır uğraşıyorum. Klimadan ses geliyor. Kartını değiştirdiler. Montaj yerine takoz taktılar. Ön kapağını değiştirdiler. Vida ile klimayı deldiler. İçinde ki her yere ses yalıtımı yaptılar. Kompresör değiştirdiler. Şimdi de klimaya cihaz bağlayıp, sorunun ne olduğunu anlayacaklarmış. Abartmıyorum 8 kez geldiler. Hala çözülmedi. Telefonum, televizyonum, süpürgem, buzdolabım, klimam hepsi Samsung ürünleri ama daha Samsung'dan çöp bile almam. Böyle saçma bir servis anlayışı görmedim. Mühendisler tarafından yönlendirme yapıldığını söylediler. Mühendisler bizi deneme tahtası gibi gördükleri için, sorunu kullanıcılarda çözmeye çalışıyorlar. Samsung kullanmamalıyız.

26 Mart 2024 17:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

02 Nisan 2024 17:25

6 kere servis gelip, sorunu çözemedi. Şimdi de atölye de kontrol etmek istedikleri ve tarafıma ücret yansıtacaklarını bildirdiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Samsung pişmanlıktır.

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Samsung Klimada Sürekli Arıza Ve Servis Sorunu

04 Ağustos 2023 17:53

Atalay
31 Temmuz 2024 22:39
Samsung Rezil Ürün, Rezil Servis, Rezil Müşteri Hizmetleri
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Aldım Rezil Oldum

Hamza