Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Devamlı Arızalanıyor

16 Eylül 2023 16:03

Aldığım Samsung marka rl67zbpn seri numaralı buzdolabı aldığım günden itibaren arıza veriyor. Kaliteli diye bildiğimiz Samsung markası 2 defa ana kart 2 defa fan pervanesi arızalandı. Servisi aradım servis görüntülü arayıp bana motorunuz garantili motorunuz çalışmıyor servis gelip baksın dendi. Servis geldi. Ana kart ve pervane arızalı deyip servis ücreti olarak 350 TL aldılar. Sonra arayıp 3bin 200 TL parça ücreti istediler servisi tekrar aradığımda 2 defa ana kart 2 defa fan pervanesi nasıl arızalanır diye sorduğumda arayacağız dediler aramadılar. Samsung markasını kaliteli diye aldık. Mağdur olduk.

30 Eylül 2023 08:36

Samsung marka buzdolabı aldığım günden itibaren arıza veriyor müşteri hizmetlerinindefalarca aradım ilgileneceğiz çözüm ekibi sizi arayacak yardımcı olacak derken servis kaydı oluşuyorlar 350 TL ücret alıp gelip baktılar ana kart eva ve fan değişmesi gerek dediler 20 gu dolapsız kaldım servis tekrar geldi ana kart eva değişti dolap düzelmedi tekrar getirtikdikleri anakar eva söküp sorun dolabın kapısı değişmesi gerek dediler onlar gitti gittiktikten sonra üst tarafa mıknatıs koyduk dolap çalış tı tekrar aradık servisi şikayet ettik maddi ve manevi zarar var ama hala oyalıyorlar Samsung markası aldığıma pişman oldum ufak bir arıza ama onlar kapi ana kart eva diyorlar 5 defa arıza yaptı zaten daha önce ana kart eva hortumları değişti Buzdolabının değişim olmasını istedim kabul etmediler Samsung marka dolabınız varsa arıza yaparsa servis gelip bakacak ana kart gitmiş diyecek eva ve fan gitmiş diyecek yüklü miktar masraf çıkaracaklar iyi araştırın ben maddi manevi mağdur oldum hala bekliyorum sonuç yok sonuç olsa bile yüklü masraf çıkaracaklar yardımcı olunmuyor hikaye dinliyoruz maalesef

16 Eylül 2023 15:51

Aldığım Samsung marka RL67ZBPN seri numaralı buzdolabı aldığım günden itibaren arıza veriyor kaliteli diye bildiğimiz Samsung markası 2 defa ana kart 2 defa fan pervanesi arızalandı. Servisi aradım servis görüntülü arayıp bana motorunuz garantili motorunuz çalışmıyor servis gelip baksın dendi. Servis geldi ana kart ve pervane qrızalı deyip servis ücreti olarak 350 TL aldılar. Sonra arayıp 3bin 200 TL parça ücreti istediler servisi tekrar aradığımda 2 defa ana kart 2 defa fanpervanesi nasıl arızalanır diye sorduğumda arayacağız dediler aramadılar. Samsung markasını kaliteli diye aldık. Mağdur olduk.

16 Eylül 2023 16:10 (Şikayetten 6 dakika sonra)

30 Eylül 2023 08:43

Dolabım ücretsiz ve acil bir şekilde yapılmasını istiyorum defolu ve sorunlu buzdolabı veya kronik sorunları olan buzdolabı mi aldığımı düşünüyorum çevremde 15 20 yıldır farklı marka. Buzdolabı alanlar hala kullanıyor neden benim kaliteli ve daha pahallı aldığım marka neden hep arıza yapıyor

Kerem sonuçtan çok memnun

Kerem
06 Haziran 2024 21:27
"Şikavetvara teşekkür ediyorum sizin sayenizde çözüldü"

Samsung Buzdolabı Sorunu: Garanti Kapsamı Ve Ücret İadesi Talebi

Ünal
30 Mart 2025 15:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
18 Eylül 2023 17:44
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabında Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Hizmet

Furkan
19 Aralık 2024 13:43
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabımın Motoru Ve Kartı Arızalandı Garanti Kapsamı Yetersiz Kaldı

Canan