Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı: Bitmeyen Sorunlar Ve İnatçı Fokurdama Sesi

19 Aralık 2024 04:04

Evkur üzerinden buzdolabını satın aldım. Evlendikten sonra buzdolabının kurulumuna Samsung servisi geldi. Buzdolabı kurma esnasında kutusundan çıkarıldığında ön kapakta ezik ve çizikler vardı. Bu yüzden tutanak tutuldu ve ön kapak değişimi oldu. Buzdolabımı yaklaşık 14 aydır kullanıyorum. Kullanmaya başladığımda 3-4 ay sonra buzdolabımda sesler çıkmaya başladı. 5-6 kere teknik servis gelmesine rağmen en sonunda kompresör değişimi yapıldı. Her şey düzelmiş derken yaklaşık bir aydır buzdolabında fokurdama sesi meydana gelmiştir. Ara ara çok yüksek bir şekilde geliyor. Bu sesi yan komşumuzdan bile duyabiliyoruz. Teknik servisi çağırdığımda, kendi tuttukları teknik servis formuna buzdolabında fokurdama olduğunu zaten belirtti. Buzdolabının bu kadar çok arızaya rağmen uğraşa rağmen gerçekten değişimini istiyorum ama Samsung ürünün arkasında durmuyor, bu sesi normal olduğunu söylüyor. Yani bu ses normal ise daha önceden niye bu ses yoktu ve bir aydır daha şiddetli bir şey var? Kuruluma başladığından beri mağdur oldum. Bu buzdolabından gereğinin yapılmasını istiyorum. Samsung buzdolabı aldığım günden beri sorun yaşadım. Şimdi de fokurdama sorunu yaşıyorum. Gece yataktan bile uyandırıyor artık bu ses. Samsung ürünün arkasında durmuyor, aldığıma o kadar pişman oldum ki. Teknik servis yaklaşık 15 kez geldi. Bir buzdolabına bu kadar çok teknik servis gelir mi sorun var ki geliyor. Sorun var ki her geldiğinde bir şeylere bakıyor ama hala her şey yolunda olduğunu söylüyorlar. Gerçekten pes. Gelen servis bile teknik servis fişine fokurdama sesi mevcut diye yazmış yani.

19 Aralık 2024 09:16 (Şikayetten 5 saat sonra)

22 Aralık 2024 09:06

Bu kadar önemsemediğinizi belli etmeyin lütfen gerçekten yazık, paylaştığım evraklarda yazıyor bilgilerim.

Samsung Buzdolabı Çınlama Sorunu Ve İletişim Zorlukları

Zülfinar sonuçtan çok memnun

Samsung Buzdolabı Sürekli Ses Çıkıyor

Zülfinar
01 Ağustos 2024 02:04
"Nihayet şikayetim 3. Defa servisten sonra giderildi bu kadar uğraşmamalıydım üstelik sorunun kaynağını kendim araştırarak söyledim ancak öyle yapıldı. Teşekkürler..."
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 19:34

Samsung Kategorileri