Samsung Beyaz Eşya Kampanyası

Samsung Beyaz Eşya Kampanyası
09 Aralık 2023 15:03

Samsung'dan 3 beyaz eşya alarak 43 inç Smart TV kampanyasından faydalanmak üzere buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi satın aldım. Montajın tamamlanmasının ardından hediye televizyonumu almak için kampanya başvuru sayfasına giriş yaptım ve bilgilerimi doldurmaya başladım. Buzdolabının model numarası kampanyaya uygun olmasına rağmen, model seçme listesinde kendi modelim yer almadığı için bir sorunla karşılaştım. Bu durumu Samsung müşteri hizmetlerine bildirdim ve yaklaşık 15 gün boyunca neredeyse her gün sorun hakkında bilgi almaya çalıştım. Ancak, sorunumu çözmek yerine 'Sizi arayacağız, çözüm birimiyle görüşüyoruz' şeklinde oyaladılar ve sonunda sorunu, buzdolabı modelimi kampanyadan çıkararak 'çözdüler'. Samsung gibi global bir markadan böyle bir durumla karşılaşmayı hiç beklemiyordum.

samsung-beyaz-esya-kampanyasi-6.pdf
samsung-beyaz-esya-kampanyasi-5.pdf
samsung-beyaz-esya-kampanyasi-4.pdf
samsung-beyaz-esya-kampanyasi-3.pdf
09 Aralık 2023 15:47 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Uğur
17 Kasım 2023 17:14
Adem sonuçtan çok memnun

Adem
08 Ekim 2023 20:34
"Sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim."
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
12 Temmuz 2023 16:37
"Geçte olsa sorunumun çözülmüş olmasından memnunum. Samsung markasının kurumsal yapısına uygun tavır sergilediklerinden dolayı teşekkür ederim."
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Ve Bulaşık Makinesinde Yaşadığım Sorunlar Mağduriyet Yarattı

Sadettin