Samsung 49” Odyssey Neo G9 Oyun Monitörü Büyük Sorunları

Emrah
05 Ağustos 2024 12:19

Aldığıma pişman oldum diyebilirim. Çünkü 5120*1440 çözünürlükte 240hz aldığınız vakit yazı renklerinde yer yer anlamsız garipliklere rastlıyorsunuz. Diğer husus HDR sorunları, canlılık yok oluyor. Bildiğiniz yüzeyde bir katman atılmış gibi soldurma yapıyor. Mesela menüsünde ekstrem MBR kullanılamıyor veya gecikme azaltma vs. Anladığım kadarıyla neredeyse tamamı yazılımsal sorunlar. Yani Samsung bu sorunlara eğilmeli ve çözmeli. Daha yeni sürüm güncellemesi yaptım ama değişen bir şey yok. Samsung'a bu durumu yakıştıramadım. Sonuçta çok pahalı bir ürün, yüksek paralar verip alıyoruz. Beklentimizin hayal kırıklığına uğraması üzücü. Defalarca şikayette bulunmama rağmen evime gelip alamazlarmış, kendim götürmem gerekiyormuş. Samsung görmezden geliyor.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 16:48
Samsung Monitörümde Ölü Piksel Ve Garanti Sorunu
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
01 Temmuz 2024 13:39

Ölü Piksel Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Boran
23 Haziran 2025 00:59
Nurullah sonuçtan çok memnun

Nurullah
27 Haziran 2025 10:32
"Samsung Başakşehir Merkez servisten o****bey e ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ediyorum"
Samsung 32 İnç Oyun Monitöründe Beklenmedik Ekran Problemi Ve Servis Süreci Hayal Kırıklığı
samsung-32-inc-oyun-monitorunde-beklenmedik-ekran-problemi-ve-servis-sureci-hayal-kirikligi-2.jpg
samsung-32-inc-oyun-monitorunde-beklenmedik-ekran-problemi-ve-servis-sureci-hayal-kirikligi-1.jpg
Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 15:08

Samsung Kategorileri