Hasan sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 16:58

06.03.2022 tarihinde garanti kapsamındaki AKG Y500 Kablosuz Kulaklık Siyah (GP-Y500HAHHCAD) - Siyah ürünün kulak yastıkları soyuldu ve çok kötü bir duruma geldi, baş bandı da soyuldu ve görüntüsü oldukça kötüleşti. Kulaklığın bağlantı noktaları kırılmak üzere ve neredeyse kullanılamaz hale gelecek. Ürünün tamiri için satın aldığım ve garantisi devam eden ürünümü Hepsiburada.com'a gönderdim. Onarım talebim 'Talebiniz olumsuz sonuçlandı' şeklinde bana iletildi. Hepsiburada.com tarafından yapılan telefon görüşmesinde, 'Ürün fabrika çıkışı arızalarında onarım yapıyoruz, sizinki kullanıma bağlı olduğu ve ürün çalıştığı için talebiniz reddedilmiştir' denildi. Eğer ürün tamir edilemiyorsa, yenisiyle değişiminin yapılması veya aynı özellikte başka bir kulaklık tarafıma gönderilmesi gerekmez mi?

16 Şubat 2024 16:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Şubat 2024 17:01

Benden önce bu ürünle ilgili şikayet yazan kullanıcıların hiçbirinin sorunu çözülmemiş. Benimkininde çözüleceğini hiç sanmam. Bazılarının kulaklıklarına el koymuş ve imha etmişsiniz. Benim kulaklığım en azından elimde isteseniz de yollamam.

24 Şubat 2024 20:50

Müşteri hizmetleri aradılar. Görüşmemiz sonucunda diğer şikayetçiler e teklif edilen fatura ücreti 450 lira bana da teklif edildi. Tabii ki kabul etmedim. Zira kulaklığım elimde bir şekilde sağını solunu onardım ve kullanıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. "İzmir Tüketici Hakem Heyeti, tüketiciyi haklı olarak fatura değerinin 5 katı üzerinden iadeye hükmetti." Aşağıdaki linkten haberi izleyebilirsiniz. Herkes dava etsin ve kararı emsal göstersin ve şimdiki kurdan parasını almaya çalışsın. https://www.youtube.com/watch?v=SU-vACovgsU

Ersin
10 Kasım 2023 11:05

22 Ağustos 2023 20:40
Göwher sonuçtan hiç memnun değil

Göwher
02 Ekim 2023 18:24

15 Haziran 2024 16:03
Samsung Galaxy Buds2 Kronik Arızası, Kusuru, Tamir Olmaması, Çözümün Olmaması
Samsung Galaxy Buds2 Kronik Arızası, Kusuru, Tamir Olmaması, Çözümün Olmaması
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buds 3 Kulaklığımda Kısa Sürede Ciddi Arızalar Ve Yüksek Servis Ücreti

Tufan