2 Buçuk Senelik Samsung TV Kronik Arızası

Arif
Arif
14 Nisan 2024 20:21

@Samsung 30.09.2021 Tarihinde aldığım Samsung 58TU7000 58'' 4K Crystal UHD TV ekranı karardı ve ses ile görüntü gitti. Ses belirli aralıklarla gelip gidiyor. Bunun üzerine internetten kısa bir araştırma yapmamla bunun kronik panel sorun olduğunu ve benim gibi yüzlerce kişide aynı şikayeti yaşadığını gördüm. Utanç verici bir durum garanti süresi ile TV ömrü belirlemişler.! Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Problemin çözülmez ise elimdeki dökümlerin cihazın üretim olduğunun kanıtı olarak yasal tüketici haklarımı kullanacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim

16 Nisan 2024 09:11 (Şikayetten 12 saat sonra)

Benzer Şikayeti Var
26 Haziran 2024 13:54

Kiminle çözülecek bilgi versinler

Benzer Şikayeti Var
26 Haziran 2024 13:53

Samsung 58TU7000 modelinde ki aynı sorun bizde de var yetkililere sesleniyorum bize bu konuda yardımcı olsunlaryazık değil mi 15 bin lira para istiyorlar panel için kime şikayet edelim bilmiyorum 2 senelik TV böyle olur mu

Özendik
Özendik
Şikayeti Çözüldü
2 Mayıs 2024 21:59

Arif bey aynı sorun dün bende de oldu nasıl çözdünüz sabrım herkes aynı sorunu yaşıyor davamı açtınız ben dava açmak istiyorum

Üçüncü Defa Aynı Görüntü Arızası: 21 Bin Liraya Tamir Yerine Ücretsiz Değişim Talebi

Erhan

"Samsung markası benim sıkıntılarımı giderdi ancak markanın başka kullanıcılarda da sürekli yaptığı arızanın kronik arıza olarak değerlendiril memesi ve benim gibi kullanıcıların her an bozulacak kaygısı yasaması konusunda çözüm üretmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir buçuk, iki yılda bir arıza yapan bit TV yi kimse kullanmak istemez. Özellikle Samsung müşteri hizmetlerinden Arda beye ve Desteğini ilgisini, bilgisini her zaman hissettiğim Samsung Ereğli servisi A*** beye teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TV KumandasıArızası.

Mesut