Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Robot Süpürge Fayans Üzerinde Gürültü Yapıyor

30 Aralık 2024 13:11

Qrevo S modelini aldığım gün çalıştırdık. Düz zeminlerde sorun yok fakat fayans yüzeylerin derz boşluklarından geçişi esnasında ön teker muazzam bir ses çıkarıyor. Sanki içerisinde parça kırılıyor gibi. Gece uykumdan uyandırıyor. Servisine götürdüm, diğer cihazlarda da aynı ses çıktığı için bir sorun olarak görmediler. İade istedim fakat sorun yok denildi, iade almadılar. Robot süpürgenin amiral gemisi, en iyisi olsun düşüncesiyle aldık fakat hayal kırıklığı. Tüm modellerinde aynı tekerlek sistemi kullanılıyor. Fayans üzerinde ses yapıyor, bilginiz olsun. Daha önce başka marka kullanmış biri olarak Roborock dehşete düşürdü.

30 Aralık 2024 13:32 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhabalar Değerli Müşterimiz, Üründe donanımsal bir hata olmadığı sürece maalesef ki iade veya değişim onaylanamaz, üründen kaynaklı bir hata olmadığı sürece (online alışveriş dışında) kutu açılımı yapıldıktan sonra iadeye gidilemez. Teşekkürler.

Yavuz
Yavuz
30 Aralık 2024 21:56

Ve size de böyle cevap verecekler. Bu şikayet Roborock almayı düşünenlere referans olması açısından yazılmıştır. Teşekkürler,

05 Nisan 2024 14:58
Roborock Teknosa Akıllı Süpürge Pişmanlığı
Tc Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S7 İle Bitmeyen Sorunlar

Tc Gülay
22 Ocak 2025 19:32

Roborock S8 Pro Plus Süpürgede Sürekli Zımparalama Sesi Ve İade Sorunu

31 Temmuz 2025 19:46
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dört Ayda Sürekli Arıza Yapan Roborock S8 Pro İçin Değişim Talebi

23 Eylül 2025 16:26