Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Robot Süpürgem Süpürmüyor Silmiyor

27 Mayıs 2023 21:10

Roborock s7 makinem yerdeki kılı bile süpürmüyor. Alalı yedi ay oldu ve iki defa garantiye gitti. Her seferinde onarıldı deniliyor ama hala aynı. Ne süpürüyor ne şarj ünitesini buluyor. Kendi kendine arada harita siliyor. Dünya para verdim ama işe yaramıyor. Bıktım, usandım. Ürünün iadesini istiyorum. Tekrar servise gönderin diye çözüm üretiliyor ama servis iade raporu vermiyor. İki defa detaylı sorunlarımı anlatarak gönderdim, ama servis umursamıyor. Mağaza da umursamıyor. Kim çözecek bu sorunu?

31 Mayıs 2023 13:57

Robot süpürgem ile ilgili Roborock markasına şikayet var üstünden şikayetimi bildirdim öyle sorumsuz bir marka ki bir arayan yardımcı olan sorun nasıl çözülür diye arayan bir Allah'ın kulu yok on iki milyar para verdim parayı çöpte bulmuyorum ben bu nasıl bir sorumsuzluktur nasıl bir marka nasıl bir firma insanın parası ile rezil olması bu demek ki

profile profile profile

Müslüme

Neden arayan soran yok biliyor musunuz? Burası artık eskisi gibi değil. Sanki kendi kendime şikayet ediyormuşum hissi uyandı bende. Şikayetimin yayına girdiğinden ilgili markaya iletildiğinden bile şüpheliyim

Ebru

Ne mağaza ne marka ilgilenmiyor mağaza diyor tekrar servise gönderin üçüncü defa servise gidecek mecbur muyum hamal gibi sürekli mağazaya götürüp servise göndereyim

Roborock S7'nin Performans Sorunları Ve Garanti Deneyimi

14 Ocak 13:20
Aslan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:24

12 Mayıs 2023 15:38