Renault Zoe Elektrikli Oto Arızası Anlayan Usta Yok

Renault Zoe Elektrikli Oto Arızası Anlayan Usta Yok
04 Temmuz 2024 15:10

Merhabalar, şirketimize 3 adet Zoe elektrikli araç aldık. 2 araçta zamanla arızalar oluştu. Servisler motor değişecek, bu araçlardan anlayan usta yok, başka şansınız yok deniyor ve aracın iki misli fiyatına motor fiyatı talep ediliyor. Ortada kaldık, 2 aracımız da çürümeye terk oldu. Bu kadar basit midir? Renault'ta arızayı bulacak ekipman ve usta yok mudur? İki araç da arıza yaptı. İkisinin de komple motoru değişecek, tamirden arızayı bulacak personel yok ne demek? Lütfen bir yardım. M***** M***** 0554*****77

04 Temmuz 2024 17:53 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yorumlar (8)

Burhan
Burhan

Renault elektrikli araçlarından uzak duracağız anlaşıldı bu kadar şikayet normal değil. Az kalsın elektrikli Kangoo alıyordum

Hasan

Kaç ay geçmiş aradan araçlarınızla ilgili olumlu dönüş çözüm oldu mu acaba?

Hasan

Aracımı satıp Zoe alacaktım sayenizde Zoe almaktan vazgeçtim. 8 yıl garantisi var diyorlar ücretsiz elektrik motoru değişimi yapması lazım. Garanti bu durumda geçerli olmuyorsa ne zaman geçerli oluyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun yasal haklarınızı kullanın garanti içinde ücretsiz değişim talep edin. Geçmiş olsun. Ben Almaktan vazgeçtim.

Altan
Altan

Abi yeminle ben bugün Zoe alacaktım. Senin yüzünden baz geçtim Pazarlığı bile yapmıştım

Ozgur
Ozgur

Öncelikle geçmiş olsun😔. Fluence ze ve elektrikli araç bataryaları konusunda tamirat konusunda çalışmalarımız var. [email protected].

İrfan
İrfan

Öncelikle geçmiş olsun Renault araçların motor sorunu cozdumu acaba

Maalesef dönen yok

Hayır ilgilenen muhatap maalesef yok

Berk sonuçtan hiç memnun değil

Renault Zoe'de Bitmek Bilmeyen Arıza Kabusu

17 Şubat 2025 04:26

Garanti Biter Bitmez Büyük Arıza Ve Yüksek Masraf Şoku

10 Ekim 2025 09:28
Garanti Biter Bitmez Büyük Arıza Ve Yüksek Masraf Şoku

Renault Zoe'nin Kliması Buz Gibi: Servis Ve Merkezden Çözüm Yok!

Yılmaz
12 Aralık 2024 23:33