Renault Zoe'nin Kliması Buz Gibi: Servis Ve Merkezden Çözüm Yok!

Yılmaz
12 Aralık 2024 23:33

2021 model Renault zoe aracın kliması ısıtmıyor. Arabanın içi buzhane gibi ama servisi ikna edemiyoruz. Sakarya'daki servis arızayı bit türlü tespit edemiyor. Edemediği gibi de arıza yokmuş gibi davranıyor. Usta'yı arabaya oturttuk servisteki bayanı oturttuk evet bunaltana ısıtmıyor dediler ama sonra bu arabalar böyle herhalde deyip geri verdiler. Tam 1 hafta da arabasız kaldık. Bu sürede Renault merkeze yazdık sorunu onlarda arabada sorun yokmuş arkadaşlar bakmış diye başından savıyor. Renault a her zaman ön yargılıydım ama hadi deneyelim diye gittik zoe aldık ama servisten çıkamaz olduk. Araba en yüksek derecede bile buz gibi hava üflüyor. Özellikle bu kış aylarında klimayı açmaya korkuyoruz çünkü soğuk olan içerisi üflemenin etkisiyle dahada soğuyor. Garantimin bitmesine çok az bir süre kaldı ve muhtemelen garanti bittiğinde sorunu bulacaklardır. Renault tam bir hayal kırıklığı oldu. Bizim için arkadaşlar. Sabahları çoluk çocuk titreyerek gidip geliyoruz

13 Aralık 2024 08:49 (Şikayetten 9 saat sonra)

İsmail
İsmail

Bunlarda isi pompası var çok bir ısıtma zaten yapmıyor ki zaten webasto taktirin kurtulun

Berk sonuçtan hiç memnun değil

Renault Zoe'de Bitmek Bilmeyen Arıza Kabusu

17 Şubat 2025 04:26