Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servisinde Yaşanan Sorunlar ve Mağduriyet

02 Ekim 2024 12:38

2. El bir araç aldım. Aracımı Balıkesir Edremit’te Renault Servisine verdim. Aracın periyodik bakımları yapıldıktan sonra motor ikaz ışığı yanmaya başladı. Servise vermeden önce bu ikaz ışığı yanmıyordu. Ayrıca serviste aracımı duvara sürtmüşler. Kaportasında göçük vardı. Resimleri mevcut. Bana teslim ettiklerinde bu şekilde aracımı alamayacağımı motor ikaz ışığının yandığını söyledim. Bana “LPG Enjektör Rampası Basınç Kaptörü” nün arıza yaptığını bunu değiştirince sorunun çözüleceğini söylediler. Bunun için 30.000 TL ödeme yaptım. 1 hafta sonra parça geldi. Değişim tamamlandı ama sorun çözülmedi. Bu seferde “LPG gaz beyni “ arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Gene 30.000 TL ön ödeme aldılar. Yaklaşık iki hafta daha geçti. Şu an için hala parça bulunamadığını söylüyorlar. Koskoca büyük Renault firması bir parçayı bulamıyor mu? Aracım 1 aydır serviste bekliyor. Bunu Renault Türkiye genel merkezle 3 kez konuştum. Hiçbir sorunumda çözülmedi. İlgi yok. Şu an Edremit Servis te telefonlarıma çıkmıyor. Sadece orada Ustanın özel telefonundan arayıp bilgi alıyorum. Mağdur oldum.

02 Ekim 2024 13:28 (Şikayetten 49 dakika sonra)
30 Ekim 2024 09:55

Üzerine 1 ay daha geçti hala parça gelmedi. Aracım 2 aydır serviste yatıyor. Servis parça siparişinin verildiğini söylüyor. Genel merkezin bundan haberi yok. "Tek bir parça ". Bu ne biçim sistem anlayamadım.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
30 Aralık 2024 20:36

Renault Yetkili Servisinde Çözülmeyen Arıza Ve İkame Araç Mağduriyeti

22 Nisan 2025 16:41
Renault Yetkili Servisinde Çözülmeyen Arıza Ve İkame Araç Mağduriyeti
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
01 Temmuz 2024 14:31
Renault Ümraniye Müşteri Memnuniyeti Ve Hizmetleri 10 Üzerinden 1
Murat sonuçtan hiç memnun değil

İsotlar Renault Adana Yetkili Servisi Yanlış Arıza Tespiti

Murat
12 Eylül 2024 14:47
isotlar-renault-adana-yetkili-servisi-yanlis-ariza-tespiti-1.pdf
Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Masraflara Rağmen Çözülemeyen Arıza Ve Garanti Sorunu

Ahmed