Selbi sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar Bluetooth Sorunu Bitmeyen Çile

Renault Kadjar Bluetooth Sorunu Bitmeyen Çile
28 Nisan 2024 17:05

2016 yılında sıfır olarak satın aldığım Kadjar 1.5 Icon Paket otomatik aracımda iPhone telefon bağlantısında sürekli sorunlar yaşıyordum. iPhone 5S, iPhone 7 Plus, iPhone 11 ve iPhone XR gibi çeşitli modellerle bağlantı kurulamıyordu. Arkadaşlarımın iPhone cihazları da bağlanamıyordu. Oysa kendi telefonum Mercedes, BMW gibi diğer marka araçlara sorunsuz bağlanabiliyorken, Samsung, Redmi gibi diğer telefon markaları ise Kadjar model aracıma bağlanabiliyordu. Bu durumu Kartal'daki yetkili servise gittiğimde aktardığımda, aldığım yanıt hayal kırıklığı yarattı. 'iPhone telefonunuz Mercedes'e bağlanıyor ama Renault'a bağlanmıyor' dediğimde, servisteki çalışanların 'Normal telefonların en iyisi iPhone, araçların en iyisi ise Mercedes olduğu için bağlanıyor' şeklindeki yanıtı karşısında ne diyeceğimi bilemedim ve oradan ayrıldım. Uzun süredir bu sorunu yaşıyor olmak ve aracıma telefonumu bağlayamamaktan dolayı rahatsızlık duyuyorum. Renault Kadjar yetkililerinin, garantisi devam ederken yaşadığım bu sorunu görmezden gelmeleri ve üstüne üstlük aracın daha aşağı bir marka olduğunu kabul edip çözüm üretmemeleri beni ziyadesiyle üzmüştür.

29 Nisan 2024 08:57 (Şikayetten 15 saat sonra)
01 Eylül 2024 00:34

Hiçbir dönüş yapılmadı şikayetim devam ediyor bunun yanı sıra ASF den aldığım sıfır akü Renault'un aküsü daha garantisi olmasına rağmen sorun yaşattı otomatik araç her şey aküye bağlı olmasına akü zayıflamasına bağlı arızalar videoda yer verildi markanın görebileceği şekilde gönderdim videoyu umarım çözüm ve memnuniyet artık oluşturursunuz 29'tane arıza verdi araç sebebi sizden aldığım akü

26 Ekim 2024 11:26

Dosya açıldı Berna diye biri aradı sonra ortadan kayboldu sözüm ona çözecekti

18 Aralık 2024 01:11

Sorun devam ediyor sorunu çözmediğiniz sürece şikayetim devam edecek

Selbi sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar'da İphone Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Servis Yanıtı

26 Ekim 2024 11:55

Renault Kadjar'da Akü Ve İPhone Bağlantı Sorunları

Emre
23 Aralık 2024 11:27
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece
20 Kasım 2023 16:16

Özgül
26 Ekim 2023 21:40
Halis sonuçtan hiç memnun değil

Renault R Link Store Erişimi İçin Ücret İstenmesi

Halis