Renault Kadjar'da Akü Ve İPhone Bağlantı Sorunları

23 Aralık 2024 11:27

Akü sıfır Kartal ASF Renault yetkili serviste takıldı, 2 gün sonra yolda kaldım ve çekici çağırmak zorunda kaldım. Bu yetmezmiş gibi, bir de akü kaynaklı araçta 21 tane sorun çıktı. 2016 yılında sıfır olarak satın aldığım Kadjar 1.5 Icon Paket otomatik aracımda iPhone telefon bağlantısında sürekli sorunlar yaşıyordum. İPhone 5S, iPhone 7 Plus, iPhone 11 ve iPhone xr gibi çeşitli modellerle bağlantı kurulamıyordu. Arkadaşlarımın iPhone cihazları da bağlanamıyordu. Oysa kendi telefonum M**, B** gibi diğer marka araçlara sorunsuz bağlanabiliyorken, Samsung, Redmi gibi diğer telefon markaları ise Kadjar model aracıma bağlanabiliyordu. Bu durumu Kartal'daki yetkili servise gittiğimde aktardığımda, aldığım yanıt hayal kırıklığı yarattı. 'iPhone telefonunuz M**'e bağlanıyor ama Renault'a bağlanmıyor' dediğimde, servisteki çalışanların 'Normal telefonların en iyisi iPhone, araçların en iyisi ise M** olduğu için bağlanıyor' şeklindeki yanıtı karşısında ne diyeceğimi bilemedim ve oradan ayrıldım. Uzun süredir bu sorunu yaşıyor olmak ve aracıma telefonumu bağlanamamak nedeniyle rahatsızlık duyuyorum. Renault Kadjar yetkililerinin, garantisi devam ederken yaşadığım bu sorunu görmezden gelmeleri ve üstüne üstlük aracın daha aşağı bir marka olduğunu kabul edip çözüm üretmemeleri beni ziyadesiyle üzmüştür.

23 Aralık 2024 11:48 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Selbi sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar Bluetooth Sorunu Bitmeyen Çile