Nilsu
06 Temmuz 2023 11:30

Eskişehir Sarar Renault dan 2021 yılında Renault Captur Joy 1.3 araç satın aldım. Satın aldığım günden beri de servis dışında herhangi bir yere götürmedim. Eskişehir servisinden aracım her çıktığında bir problem yaşadım. Birinde klima sıcak üfledi birinde ikaz ışığı yandı birinde de aracı kontrol ettirin uyarısı aldım. Son Nisan 2023 kontrolünden yine birkaç gün sonra aracı kontrol ettirin uyarısı alınca bu sefer de Afyon Demireller servisine götürdüm. Yapılan kontrolde lityum akünün boşaldığı ve değişmesi gerektiği söylendi. Garanti kapsamında yurt dışından parça değişimi için yaklaşık 3 ay bekledim. Eskişehir servisinde bu durumun neden göz önüne alınmadığı hususunda Genel Müdürlük de yapılan soruşturmada arızanın sonradan çıkmış olabileceği, Eskişehir servisi adına özürlerini dilediler ama yine yaptırım uygulanmadı. 05.07.2023 günü Afyon Demireller parça değişimini gerçekleştirdiğinde klima dolum boşaltım kapaklarının olmadığını fark etmiş. Bu durumun Eskişehir servisince klima kontrolü sırasında unutulmuş olabileceğini, istersem ücreti mukabilinde kendilerinin takabileceklerini söylediler. Elbette Afyon servisinin bir hatası olmadığı için bu konuda ücret istemesi doğal, ancak konu ile ilgili benim de herhangi bir kusurum, hatam, ihmalim olmadığı halde garanti kapsamındaki araca ben neden kapak parası ödüyorum anlamış değilim. Eskişehir Sarar Servisinin bu konuda da ihmali ve kusuru mevcuttur. Klima dolum ve boşaltım kapaklarımın akıbetini öğrenmek istiyorum. Eğer yine Eskişehir Sarar Renault servisi hakkında gerekli işlemler yapılmazsa yasal yollara başvuracağımı belirtirim.

06 Temmuz 2023 11:50 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Renault Megane'da Kronik Klima Arızası Garanti Kapsamında Çözülmedi Mağdur Edildim

Yaşar
30 Eylül 2025 11:26
renault-meganeda-kronik-klima-arizasi-garanti-kapsaminda-cozulmedi-magdur-edildim-1.pdf

Kamil
09 Eylül 2025 09:59
Düşük Kilometrede Disk Ve Balata Sorunu Garanti Kapsamına Alınmıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 01:29

Yetkili Serviste Çözülemeyen Arıza Ve Güven Sorunu