Tayyar sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Fren Vakum Pompası Ses

Tayyar
07 Ağustos 2023 13:50

Renault Clio 2021 model garantisi devam eden aracımı 07.08.2023 tarihinde Renault Mais İstanbul servisine araç içerisindeki sürekli bir uğultu şikayetiyle başvurdum. Araç kalkış anında ya da dur kalk yaparken frenden ayağımı çektiğin anlarda geliyor ses. İstanbul trafiğinde de ciddi rahatsızlık yaratıyor. Teknisyen arkadaş bu ses fren vakum pompasından geliyor, normal bu sesi hep duyacaksınız dedi. Ben sürekli arabada bu uğultuyu dur kalklarda duyacakmışım. Daha önce de Clio 5 kullandım hiç böyle bir ses yoktu. Bu aracın fren vakum pompasının değişmesi gerekiyor böyle sesli çalışmaması gerekiyor. Ama arkadaşlara göre normal bu ses. Kasım ayına kadar garantisi devam ediyor aracın. Eminim ki kasımdan sonra bir sıkıntı olacak ve o pompa ücretli değiştirilmeye çalışılacak. Bu pompanın garanti kapsamı devam ederken değiştirilmesini istiyorum.

profile profile profile
07 Ağustos 2023 14:07 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Yorumlar (5)

Ahmet
Ahmet

Benimde 2022 var aynı ses bende de var ve çok rahatsız edici. Servise götüreceğim bakalım ne diyecekler. Bunun yanında rolantede aracın sallanması ve devir saatinin dalgalanması sorunumda var

Ekmel
Ekmel

Tayyar bey sorun bende de var şu an çözüm olarak ne oldu yardımcı olur musunuz

Salih

Merhaba, bu konuyla ilgili bir çözüme ulaştınız mı

Gürkan
Gürkan

Hocam aynı sorun bende de var 2022 model Clio her frene basmada ve vitesi d veya r ye alırken devamlı ses geliyor. Servise götürdük Clio 5 marka modellerde bu ses normal dediler. Bencede normal değil çok rahatsız ediyor Aracı ilk aldığım böyle bir sorun yoktu.

Salih

Merhaba, bu konuda bir çözüm buldunuz mu

Abdülkerim sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Fren Vakum Pompasından Gelen Normal Olmayan Ses

Abdülkerim