Renault Clio 5 Motor Takozu Arızası

08 Eylül 2023 16:03

Renault Clio 5 2021 model araçta sürekli bir titreme ve rölantide çalışırken ayrıca hızı 10/20 km'lere düşürünce değişik rahatsız edici bir ses geliyordu, bunun üzerine nisan ayında aracımı Sivas Oflazlar servisine götürdüm ve motor takozunun arızalı olduğunu garantiden değişeceğini ama kronik bir sorun olduğu için yeni parça üretilmesini ve gönderilmesini bekliyoruz şeklinde söylediler. Geçtiğimiz bu süre içerisinde 2 defa daha servisi arayıp herhangi bir gelişme var mı diye sorduğumda bir gelişme olmadığını beklediklerini söylediler. Öğrenmek istediğim Renault bu parçayı ne zaman yenileyecek ve benim sorunumu giderecek? Ben aracımı sattıktan sonra mı? Araba traktör gibi çalışıyor. Çok rahatsız oluyorum. 2013 yılında sıfır Clio 4 aldık. Onun rüzgar sesi sorunu çözülmedi. Şimdi de bu sorun başladı. Lütfen sorunumun giderilmesi için tarafıma en kısa zamanda çözüm önerileri için dönüş yapılsın.

08 Eylül 2023 16:39 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Emre
Emre

Hocam çözüldü mü sorununuz

Enes
Enes

Hocam 7 ay önce takozu değiştiler ses kesildi ama şu an yine aynı sorun devam ediyor

Eyüp
Eyüp

2022 model Clio 5 aracım traktör gibi çalışıyor. 20 bin km de motor üst kulak değişti, ses biraz azaldı. 46 binde tekrar ses başladı ve değiştirmediler, genel merkez bu yıl içinde yeni parça gelecek dedi, çokta inandırıcı gelmedi bana

Renault Clio 2021 Sürekli Tekrarlayan Sağ Motor Takozu Arızası

Berat
26 Ağustos 2024 13:06
Renault Clio 2021 Sürekli Tekrarlayan Sağ Motor Takozu Arızası
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Renault Pişmanlıktır (Megane Otomatik Vites Sorunu)

Abdullah
23 Temmuz 2024 16:36
Tayyar sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Fren Vakum Pompası Ses

Tayyar