Halil sonuçtan hiç memnun değil

0 Km Renault LED Farı Buğulanıyor

Halil
10 Kasım 2023 22:57

08/11/2023 tarihinde saat 17:30'da Renault ABC Kağıthane bayisinden sıfır kilometre Renault Clio aracımı teslim aldım. Yolda giderken direksiyon simidinin arkasında deride çukurluk fark ettim ve yakıt almak için benzin istasyonuna girdiğimde ön iki LED farın buğulandığını gördüm. Ertesi gün servise gittiğimde, farların buğulanmasının normal olduğunu ve soğuk havada bu durumun tekrar edebileceğini söylediler. Ben farların garantiden değişimini talep ettim ve Renault genel merkezden onay alınması gerektiğini belirttiler. Aracı bıraktım, testler yapıldığını, bir sorun olmadığını ve farların değişmeyeceğini ifade ettiler. Sıfır kilometre bir aracın teslim aldıktan 20 dakika sonra farlarının buğulanması nasıl normal olabilir? Akıl alır gibi değil. Renault Türkiye'nin sattığı ürünün arkasında durmaması, hatasını kabul etmemesi kesinlikle tam bir fiyasko. Müşteri memnuniyetinin umursanmadığı açıkça görülüyor. Acilen direksiyon simidinin ve ön iki farın değiştirilmesini talep ediyorum.

13 Kasım 2023 09:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

Cengiz
Cengiz

Benim de 11/11/2023'de teslim aldığım sıfır Clio aracımda aynı gün yağmurlu havada bu durum başıma geldi. Bugün (13.11.2023) 'de aracı satın aldığım Kemal Tepretoğulları yetkili servisine götürdüm. Bana da LED farın devamlı çalışarak ısındığını, havanın soğuk olduğu durumlarda bu sıcaklık farkından dolayı farın buğulandığını, farın su alması gibi bir durum söz konusu olsa farın içinde su lekesi olacağını, böyle bir durum halinde garantiden değiştirlebileceğini, bunun haricindeki buğulanmanın LED farlar için olağan bir durum olduğunu söylediler. Açıkçası kendi aracımı ve çevremdeki Clio 5 araçları özellikle inceleyeceğim. Bakalım diğerlerinde de oluyor mu bu sıcaklık farkından kaynaklı buğulanma.

Ecem sonuçtan memnun değil

05 Kasım 2025 18:13
Sıfır Kilometre Clio Aracımın Ön Farlarında İlk Günden Yoğun Buğulanma Sorunu
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
19 Aralık 2023 10:56