Vestel Regal Android TV 6 Ayda Bozuldu

Vestel Regal Android TV 6 Ayda Bozuldu
Murat
19 Ağustos 2024 18:03

2021 6. Ayında çeyiz için full beyaz eşya aldım Vestel Profilo Regal karışık. Regal 50R754UA9 televizyonunu aldım. Evde salonda rutubetsiz bir şekilde sakladım. 2024 2. Ayında kurulum için servisini çağırdım. Geldiler cihazın garantisi bitmiş dediler. Kutusu açılmamış kutuda duran cihazın kurulumu için 1500 TL civarı bir ücret istediler. Ben de aldığım yeri aradım neden böyle bir şey oluyor dedim sorun yok siz kendiniz kurun arızalanırsa yeni fatura keser garantiye sokarız dediler. Ben de aldığım mağazanın yetkisini dediği gibi yaptım. Fişe takip internet üzerinden kurulumunu yaptım. 6. Ayda TV de sağdan sola yukarıdan aşağı bir dünya çizgi olmaya başladı ve ekran donmaya başladı. Garanti'ye girmesi için yeni fatura kesip yapacaklardı ya yapmadılar. Yetkili serviste gelip bakmaya servis ücreti istiyor. Artı tamir yapılacak parçanın veya değişecek parçanın parasını ve işçiliğinin mal olacağını söylüyor. Televizyon şu an evde çöp olarak duruyor. Profilo'da hiç böyle bir şey yasamadı geldiler kurdular garanti'lerini başlattılar. Çıkıp gittiler. Vestel kurmak için üzerine para istedi. Saçmalık burada zaten. Tamam o parayı verince Garanti sıfırdan başlıyor mu hayır o zaman neden o parayı veriyorum. Vestel'in yetkililerine sesleniyorum 6 ayda cihaz mı bozulur bu sorunuma çare bulunmasını istiyorum. Sinek küçük ama o çorbayı içirmez unutmayın.

Vestel TV Yazılım Güncellemesi Sorunu Ve Servis Ücreti Mağduriyeti

Barış
07 Temmuz 2025 15:48
Vestel TV Yazılım Güncellemesi Sorunu Ve Servis Ücreti Mağduriyeti
vestel-tv-yazilim-guncellemesi-sorunu-ve-servis-ucreti-magduriyeti-1.jpg
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
25 Ocak 2025 11:16
regal-servis-sorunlari-kayip-zaman-ve-para-1.pdf

Nail
05 Nisan 2024 21:00
Vestel Regal Televizyon Garanti Bittikten 1 Gün Sonra Arızalanması
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Regal TV - Ekran Paneli

Sami
07 Eylül 2023 23:26
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Regal 50 İnç Android TV Çözülemeyen Arıza

06 Aralık 2023 14:01