Ali sonuçtan hiç memnun değil

Regal 50 İnç Android TV Çözülemeyen Arıza

06 Aralık 2023 14:01

22.12.2022 tarihinde Vestel S***** B**** yetkili teknik servis tarafından kurulumu yapılan Regal 50 inç Android akıllı televizyonumuz 11.02.2023 tarihinde yani kurulumdan yaklaşık 1,5 ay sonra ilk arızasını verdi. Televizyonda donmalar oluyor bir süre sonra kendi kendine açılıp kapanıyordu. Servis geldi ana kart arızası olduğunu söyledi ve ana kart değiştirildi. Ana kart değişiminden birkaç gün sonra donma oldu ve telefon desteği ile yazılım güncellemesi yapıldı ve televizyon arızası giderildi. (Konaklama hizmeti veriyoruz ve aynı televizyondan bizde üç tane var fakat seri no 0779 ile biten televizyonda arıza oldu. Televizyonlar ayrı odalarda takılı.) 3.11.2023 tarihinde aynı televizyon arızayı tekrarladı ve servis tekrar ana kart talep etti. Servisten gelen arkadaş sistemde iki kez ana kart değişimi olduğunu söyledi fakat bizim bir kere ana kart değiştirilmişti. Yeni ana kart geldi ve takıldı, arıza giderildi gibi görünüyordu fakat 3 gün sonra tekrar aynı arızayı verdi. 11.11.2023 tarihinde tekrar servis çağrıldı ve servis anakarttan olduğunu söyledi :). Biz başka bir şey olmasın bu takılan 3. Ana kart olacak eğer değişirse dedik fakat sistemde 4. Görünüyordu anladığım kadarıyla. Ana kart fabrikadan talep edildi fakat fabrika cihaza takip cihazı bağlanmasını ve voltaj takibi yapılmasını istedi. Fakat biz işletme olduğumuz için televizyonun yerine geçici bir televizyon taktık ve arızalı televizyonu hizmet odasına aldığımız için cihaz bağlanamadı (zaten televizyonda açılmıyordu) ve servis televizyonu test etmek için kendi servislerine götürdü. 3 gün sonra televizyonda problem olmadığı bizim elektrik şebekemizden kaynaklanabileceği söylendi ve iade edildi. Bu televizyondan aynı şebekeye bağlı diğer iki televizyonun çalıştığını sadece bunda bir problem olduğunu söyledik ama nafile. Bu televizyona özel bir regülatör bağladık ve televizyon geldiğinde çalışıyordu fakat 3-4 gün geçti geçmedi televizyon yine arızaya geçti. Servis çağırdık servis gelmeden televizyon kendine geldi çalışmaya başladı biz servis gelmesin dedik. Televizyon 3-4 gün sonra tekrar 26.11.2023 tarihinde arızaya geçti servis çağırdık. Servis tarafından takip cihazı takılmak istendi fakat biz reddettik çünkü diğer televizyonlarımız (aynı marka model TV Regal) şebekede sorunsuz çalışıyorlar. Değişim talebinde bulunduk aynı televizyon defalarca aynı arızayı vermesine rağmen değişim talebimiz olumlu sonuçlanmadı. Dönüş olmazsa süreci servis fişleriyle beraber Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyoruz.

profile profile

Evren
25 Nisan 2024 14:00
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
23 Şubat 14:55