Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Regal Klima Fan Şikayeti

Rifat
16 Ağustos 2024 10:37

Regal klima ilk günden beri iç fan üfleme yaparken kesik kesik yapmakta ve soğutmamakta, dış ünite ise sürekli olarak yüksek ve düşük hızlarda çalışıp üst komşular ile beni birbirimize düşürdü. Servis defalarca geldi, bir defa ana kart değişti, bir defa denemek için geldiler, sonrasında tekrar ölçüm yapacağız diyerek geldiler. Ürünün değişimini istediğimi talep ettim, ilk günden beri böyle olduğunu fakat araya deprem girince evde kalmadığımızı ve servise bilgi veremediğimi söyledim. Şu an hâlâ değişim yapmak yerine iç ünitede parça değişeceklerini söylüyorlar, oysaki dış ünitede arada traktör gibi çalışmakta diyorum ve bunun yanı sıra dış ünite hararet yaptı. İşten anlayan biriyim diyorum, değişim olacaksa ilk iç ünite değişir diyorlar. Lafa geldi mi Vestel-Regal milli ve yerli, sorunlarımızı söyleyince depremden dolayı bilgi veremedik deyince ne yerliliği ne milliği ortada var. Vatandaşın yanında dursana, sürekli olarak yatak odama parça değişip milletin geçmesine müsaade edemem dedikçe, bugün tekrar nihai karar parça değişimi yönünde denildi. Asla tercih etmeyeceğim bir firma yönüne geldiler.

Rujhat sonuçtan hiç memnun değil

Rujhat
08 Ağustos 2024 11:17

Regal Klima İle Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

13 Mart 2025 19:00

20 Temmuz 2024 11:31
Vestel Regal Klimada Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Regal Luna 18’lik Klimada Sürekli Arıza Ve Değişim Talebinin Reddedilmesi

Yılmaz
21 Ekim 2025 16:40
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Klimadan Sürekli Ses Sorunu Ve Yetersiz Destek

Merve