Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Regal Derin Dondurucum Su Kaçırıyor.

06 Ağustos 2024 01:26

Regal'den Derin dondurucu aldım, almaz olaydım. İlk bir seneden sonra altından su kaçırmaya başladı. Evimin ve odamın parkeleri şişti mahvoldu. Defalarca servis kaydı oluşturdum, eve 8 defa servis gelmesine rağmen çözüm üretemediler. Son gelen servis yetkilisinin önceki yetkiliden haberi yok. Değişim kararı veren adam akıllı biri çıktı ama sorduğumda işten ayrıldığı ve kendisine ulaşılamadığını söylediler.
Regal pişmanlıktır
Regal saçmalıktır
Regal eziyettir.
Garantisinin bitmesine sayılı günler kaldı. Bir çözüm üretemezlerse makineyi mahallenin ortasında benzin döküp yakacağım.
Bir daha da bu markaya bulaşırsam...

16 Eylül 2024 16:38

Sürekli arıza kaydı oluşturduğum halde mağduriyetimi gidermediler.  Ortamdaki nemden kaynaklı diyerek artık yardım taleplerime cevap vermiyorlar. Aynı ortamda diğer beyaz eşyalar da olmasına rağmen sadece bu makine sorun çıkarmakta. Ve her ne hikmetse bu nem 1. Yıldan sonra ortaya çıkmakta. Bu markadan alışveriş yaparken ortam ölçüm verilerini de yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederim. Yoksa ortada bırakmak için bahane arıyorlar. Bu markayı ilk ve son tercihimdi, ne @Regal ne de @Vestel firmasının bayisinin önünden geçmeyeceğim. Bu kadar kötü ötesi bir firma görmedim. Alırken tekrar tekrar muhakeme edin. Top artık Tüketici hakem heyetinde. Nereden bulaştım bu markaya.

Üç Çekmeceli Derin Dondurucu İçin Beklenmedik Kurulum Ücreti Mağduriyeti

Burcu
17 Temmuz 2025 16:17
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Regal Derin Dondurucu Arızası Sonrası Mağduriyet Ve İlgisizlik

Hasan