12 Nisan 2024 20:17

Regal markasının 9 kiloluk makinesini aldım. 7 aydır yetkili servis ve üretici firma ile iletişim halindeyim; en iyi deterjanları kullanmama rağmen yıkama sonrasında beyazlar sararmış ve lekeler çıkmıyor, renkli kıyafetler tüyleniyor. Tüm programları denememe rağmen siyahlar tüylenmiş ve beyazlar gri bir şekilde çıkıyor. Servis birkaç kez geldi, makineyi götürdü ancak herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Haftada bir beyaz iç çamaşırı almaktan ve siyahları yıkamaktan çekiniyorum çünkü tüyleniyorlar ve kullanılamaz hale geliyorlar. Yetkili kişilerle defalarca görüşmeme rağmen, her seferinde benden sorunun fotoğraflarını göndermemi istiyorlar. 7 aydır aynı sorunları anlatmaktan yoruldum. Yaşadığım bu durum sadece müşteri mağduriyetine yol açıyor ve hiç memnun değilim. Makinenin kontrol edildiğini ve herhangi bir sorunun olmadığını belirttiler. Dört farklı kaliteli marka deterjan kullanmama rağmen beyazlar gri, siyahlar tüylü çıkıyor ve bu durumdan hiç memnun değilim. Makinenin değiştirilmesini talep ediyorum. Her defasında bir bahane ile karşılaşıyorum ve sürekli olarak 'Ne sıkıntısı vardı?' diye soruluyor. Bu durum gerçekten çok ayıp.

12 Nisan 2024 20:34

Tüylenme ve beyazları gri çıkarıyor servis ve müşteri hizmetlerini 7 aydır arıyoruz tek söylenen makinede hata bulunamadı 4 kez evden alınıp servise götürüldü bir şey olmadığı söylendi makine eve geldiğinde aynı şikayetler devam ediyor deterjan denedim iyi grup aldım sıvı denedim hepsinde aynı memnun değilim bunu defalarca söyledim her seferinde resim isteniyor gönderiyorum 1 hafta sora tekrar isteniyor 1 hafta sonra şikayet nedir diye aranıyor fakat kesinlikle hiçbir şekilde değişim iade veya müşteri anlayan yok her seferinde sıkıntı yok söyleniyor hafta bir iç çamaşırı alıyorum renklilerim tüy olduğu için giyilmiyor mağdurum makine yıkamışlar denemişler bir sıkıntı yokmuş beki burda bende yıkadım ve size gönderdim 24 senelik evliyim acemi değilim 7 aydır deniyorum ve sonuç aynı kesinlikle iade veya değişim istiyorum aynı makineyi istemiyorum mağdurum elimde kovaya beyaz çamaşır suyuna basıp öyle yıkıyorum şimdi size soruyorum ben elimde yikama yapacaksam makineyi neden aldım

Ek
Ek
15 Nisan 2024 22:03

Bir sonuç alamadım ki memnun olayım

Aykut

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz siyahlarda tüylenme, beyazlarda grileşme, iplikli kumaşlarda tiftiklenme mevcut makineden kaynaklı verdiğim kıyafet parasına 3 makine daha alırdım. Defalarca aradım geldi makineyi götürdüler, çözüm yok kazanı değiştiler çözüm yok son çare makineyi servise götürdüler kıyafetleri servis çalışanının gözü önünde yıkadık sonuç aynı, fakat gözümün içine baka baka bu normaldir bunda bir şey yok dediler, sonrasında iş büyünce bir lütufta bulunmuşcasına bir kez daha kazanı değiştirelim dediler, fakat sonuç yine değişmedi. Yaklaşık 3yıldır aynı sorun devam ediyor. Ben bir netice alamadım siz bir netice alabildiniz mi acaba?

Şenay

Evet peşini bırakmayın fabrikaya kadar aradım değişim yaptırdım bir üst modelini aldım fakat oda kurutma yaparken çamaşırları yırtıyor en iyisi iyi markalarla devam etmek bunu bir kez daha anlamış oldum yani bence elektronik aletlerde boş Samsung Profilo bunlar başkalarına bakmamak lazım anlamış olduk

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Eylül
16 Temmuz 2024 15:15